• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

26.03.2017

11:09

(FOTO) VOLIMO TE I ČEKAMO DA SE VRATIŠ! Potresan Fejsbuk status oca devojčice Barbare (15) koja je nestala pre četiri meseca!

Vesti

(FOTO) VOLIMO TE I ČEKAMO DA SE VRATIŠ! Potresan Fejsbuk status oca devojčice Barbare (15) koja je nestala pre četiri meseca!

Podeli vest

Četiri meseca od nestanka Barbare Vitez (15) iz Sente, i dalje se malo toga zna, a devojčicin otac Endre tim povodom napisao je kratku poruku namenjenu ćerki, ali i njenim prijateljima

Ova učenica Ekonomsko-trgovinske škole 25. novembra prošle godine poslednji put je viđena u šetnji sa dvojicom drugara kod železničkog mosta nakon proslave drugaričinog rođendana u lokalnom kafiću.

Tragalo se za njenim telom zbog spekulacije da se okliznula i pala sa mosta, ali spasilački tim "Tisa" i policija nisu došli do novih saznanja. Istraga još nije urodila plodom.

Devojčica se našla i na Interpolovom sajtu nestalih lica.

Ovo je potresan status njenog očajnog oca:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija