• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

26.04.2017

18:57

TEŠKA NESREĆA NA KARABURMI: Dečak potrčao za loptom, pregazila ga dva automobila!

Vesti

TEŠKA NESREĆA NA KARABURMI: Dečak potrčao za loptom, pregazila ga dva automobila!

Podeli vest

Osmogodišnji Luka K. teško je povređen danas oko 16 časova u Mirijevskom bulevaru, kada su ga u razmaku od samo nekoliko sekundi na ulici udarila dva automobila!

Nesrećni dečak se igrao na obližnjem neograđenom igralištu, nedaleko od TC "Karaburma", kada mu je lopta pobegla na ulicu. On je prema pričama očevidaca otišao po nju, uhvatio ju je, ali kada je krenuo nazad na zelenu površinu prvo ga je jedan automobil udario u bok, da bi zatim drugi naleteo direktno na njega.

Kako saznajemo, mališan je bio obliven krvlju, a sreća u nesreći predstavljala je činjenica da su se u blizini zatekla čak trojica lekara koji su mu pritekli u pomoć i tako sprečili tragediju.

- Dečak je prevezen odmah na reanimaciju u Urgentni centar - kratko su rekli iz Hitne pomoći.

Kako su naši reporteri na licu mesta saznali od rođaka povređenog dečaka, Luka K. je operisan i nalazi se van životne opasnosti.

SERIJA INCIDENATA NA ISTOM MESTU

Građani okolnih zgrada su veoma uznemireni pošto je ovo samo jedan u seriji incidenata.

- U prethodnih nedelju dana čak tri puta su automobili koji jure udarali u parkirana vozila - tvrde komšije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milos

pre 6 godina

Mirijevski bulevar je zaista nebezbedan, tu se vozi kao na auto putu, pored skole se vozi i preko 100 km na cas jer je put nov i sirok i ima dve trake u oba smera. \n

Sasa

pre 6 godina

Znaci treba uski put sa rupama da bude bezbednije...po tvojoj prici...

mile

pre 6 godina

Zivim u toj ulici. Spajanjem Mir.Bul. sa Mirjevom saobracaj je postao mnogo gusci, da spomenem i dve gsp autobuske linije 25 i 74 gde soferi gsp-a prednjace u jurnjavi i nepostovanju pesackog prelaza. Vozi se brzo i ako ima parkiranih automobila sa obe strane i samim tim je veoma los pregled za pesake koji prelaze ulicu. Potrebno je uvesti cesce patrole sa radarom i ubaciti jos neki semafor da bi se redukovala brzina.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija