• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

27.04.2017

14:37

(FOTO) SELO ZAVIJENO U CRNO, LELEK SE DO NEBA ČUJE! Sahranjene žrtve MONSTRUMA IZ BARIČA, sin Miroslav i majka Rada položeni u rake jedno pored drugog!

Vesti

(FOTO) SELO ZAVIJENO U CRNO, LELEK SE DO NEBA ČUJE! Sahranjene žrtve MONSTRUMA IZ BARIČA, sin Miroslav i majka Rada položeni u rake jedno pored drugog!

Podeli vest

U četvrtak na seoskom groblju u Bariču u blizini Golupca sahranjeni su Miroslav i Rada, sin i majka, a dan ranije njihov ubica, otac i suprug, Božidar Dačić

Na groblju u Bariču u četvrtak su sahranjeni sin i majka, Miroslav (57) i Rada (76) Dačić, koje je hicima iz pištolja u ponedeljak, posle svađe zbog imovine, ubio njihov otac i suprug, Božidar Dačić.

On je sahranjen u sredu, takođe na groblju  u Bariču, ali dalje od sina i supruge, a njegovu sahranu pripremili su unuk Mališa i unuka Maja, sin i ćerka ubijenog Miroslava, koji nisu želeli da govore za medije.

- Molimo vas da nas razumete, ne želimo ništa da izjavljujemo. Mnogo toga smo ovih dana čitali u medijima, a suština je da je jedino moj deda krivac, jer je sve ovo on napravio - rekao nam je Mališa, Božidarov unuk.

Momčilo Veljković

On je od rođaka i prijatelja primao saučešće na ulazu u dvorište, a na terasi kuće nalazili su se poklopci pogrebnih sanduka njegovog oca i bake, dok su na zid kuće bili naslonjeni mnogobrojni venci. 

Momčilo Veljković

Na poslednjem ispraćaju supruga i svekrve nije bilo Gorice Dačić (55), koju je svekar Božidar teško ranio, jer se ona i dalje nalazi u požarevačkoj Opštoj bolnici. Ona je pogođena u stomak, vrat i rame, ali je uspela da pobegne preko ulice, u kuću svog oca. Posle uspešno izvršene operacije, nalazi se van životne opasnosti.

U petak u Bariču predstoji još jedna sahrana, Božidarovog šuraka Pavla Živkovića (78). 

Božidar ipak dobio krst!

Aleksandar Jovanović

Iako su mnogi meštani Bariča u danu kada je tragedija zadesila selo pričali da bi Božidar, koji je pobio svoje ukućane, trebalo da se sahrani bez ikakvog obeležja zbog sramote koju je počinio-to se nije desilo. On je na kraju groblja sahranjen sa krstom na kojem je pisalo njegovo ime i prezime, a dan kasnije, na pojutrici, prvog jutra nakon sahrane pokojnika,bili su njegovi rođaci koji su upalili sveće za pokoj njegove duše.

 

 

Sve o jezivom ubistvu u Golupcu možete pročitati na sledećim linkovima:

NEMA CRKVE ZA MONSTRUMA! Zver iz Bariča Božidar Dačić biće ZAKOPAN U NEOBELEŽENU RAKU!

MONSTRUM IZ BARIČA pre nezapamćenog MASAKRA BIO U JABUKOVCU, selu poznatom po CRNOJ MAGIJI!

(FOTO/VIDEO) SVE O STRAVIČNOM ZLOČINU U GOLUPCU: Ovako je Božidar Dačić POBIO NAJMILIJE!

(FOTO) OVO JE UBICA IZ GOLUPCA! Evo kako je Božidar Dačić POUBIJAO SVOJE ROĐAKE!

(VIDEO) OČEVIDAC KRVAVOG PIRA U GOLUPCU: Boža mi je rekao: Sve sam ih sredio, idem sad u crkvu da se i ja ubijem!

(VIDEO) SESTRIČINA UBIJENE RADE: Kumila sam Božu, tečo nemoj da puštaš krv, ali to ga nije sprečilo!

KRVNIK IZ BARIČA PLANIRAO JE JOŠ DA UBIJA: Sledeća meta bio je Radivoje, sa kojim se često svađao!

KRVNIK IZ BARIČA ZAMALO DA PREŽIVI! Monstrumu zadrhtala ruka kad je PUCAO SEBI U GLAVU!

(FOTO) SAHRANJEN MONSTRUM IZ GOLUPCA Za Božidarom Dačićem ZAPLAKAO SAMO UNUK MALIŠA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija