• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. I.

28.04.2017

18:50

ŠOKANTAN OBRT! PRIJAVILA ZLOSTAVLJANJE, PA SVE POREKLA: Izmislila sam da me pet dana silovao!

Vesti

ŠOKANTAN OBRT! PRIJAVILA ZLOSTAVLJANJE, PA SVE POREKLA: Izmislila sam da me pet dana silovao!

Podeli vest

Pobesnela sam kad mi je Zoran Cvetković (43) rekao da ima drugu ženu, pa sam ga prijavila da me je oteo i silovao. Želim da mi oprosti, ne mogu da živim bez njega, kukala je Zlata Ranđelović (46)

Zlata Ranđelović (46) iz Prćilovice, koja je u novembru 2016. prijavila ljubavnika Zorana Cvetkovića (43) iz Aleksinca da ju je oteo i pet dana silovao, juče je na sudu rekla da ga je lažno prijavila!

Iako je i u istrazi, pa čak i za medije do detalja opisala petodnevnu torturu, sad je hladnokrvno izjavila da je sve to izmislila iz osvete kad joj je Zoran priznao da ima drugu ljubavnicu!

Mnogo se kaje

Cvetkoviću, inače bivšem policajcu, juče je trebalo da se sudi zbog otmice i silovanja, ali ročište je odloženo zbog izostanka njegovog branioca.

 

 

Međutim, pre nego što je pretres odložen, Zlatina ćerka je, na opšte zaprepašćenje svih prisutnih, izjavila pred sudom da Cvetković nije silovao njenu majku, da oni godinama žive u vanbračnoj zajednici i da je uvek bio pažljiv i nežan prema njoj.

Zlata je snuždena pred sudom ćutala, a sudija je odlučio da se njena izjava čuje na sledećem pretresu. Ona nam je potom ispred suda ponovila da Zoran nije kriv i "da se mnogo kaje jer ga je lažno prijavila".

- Ubiću se ako se njemu nešto desi! Pre neki dan su mi rekli da je umro u zatvoru i ja sam htela da se ubijem, ali srećom bila je lažna vest. Mi smo bili u vezi nekoliko godina i on je prihvatio moje šestoro dece iz prvog braka kao svoje. Tačno je da smo 26. oktobra bili zajedno i vodili smo ljubav nekoliko dana u njegovim kolima na periferiji sela, ali to nije bilo silovanje. Ja sam rekla da sam posle u njegovom stanu spavala tri sata i on nije hteo da me budi, da se odmorim, a policajac je zapisao da me je silovao tri sata. Policija je sve pogrešno razumela, a novinari proširili priču - kazala je Zlata, nevešto pokušavajući da "opravda" sve svoje prethodne izjave i pred policijom i pred novinarima.

Zlata u novembru: Tukao me i silovao, molila sam ga da me ubije

Zlata Ranđelović je u novembru i u policiji i medijima ispričala do detalja kako se Zoran Cvetković pet dana iživljavao nad njom.
- Bio je užasno ljubomoran. Kad bih se kupala, stavio bi stolicu pored vrata da neko slučajno ne bi ušao za mnom! Nisam mogla ni u klozet sama! Uporno me je optuživao da ga varam... Pozvao me je na kafu tog 26. oktobra, ali me je odvezao do stočne pijace u Aleksincu. Tu me je u kolima držao zarobljenu i silovao na najstrašnije načine naredna četiri dana. Molila sam ga da mi prekrati muke. Sramota me je da vam pričam šta mi je sve radio za to vreme. U ta četiri dana mogla sam da predahnem u autu samo kad bi se on uspavao. Prvog dana agonije dao mi je da pojedem jednu pljeskavicu, a tek četvrti dan jednu paštetu, i to je bilo sve. Tek petog dana odveo me je u svoj stan, a onda je i tamo nastavio da me siluje i tuče. Pustio me je tek šestog dana, kad sam bila skoro mrtva. Sramota me je od komšija, krijem se od svih... Bojim se šta će mi uraditi kad bude pušten iz zatvora - ispričala je tada Zlata.

Ona je negirala i da ju je Zoran tukao.

- Policajci su me na brzinu "smuvali" i odveli kod lekara. Modrice koje sam imala po telu nastale su dok sam nosila naramak s drvima. Kada sam pitala Zorana u njegovom stanu da li ima još neku ženu, rekao mi je da nisam jedina, a ja sam već čula za neku Zorku i poludela sam! Otišla sam u policiju i prijavila ga. Eto to je prava istina - rekla je Zlata.

Skupljaće i potpise

Ona je dodala i da će ovu najnoviju priču ponoviti i pred sudom na sledećem pretresu 17. maja i da je spremna i da angažuje advokata koji će braniti Cvetkovića.

- Ne mogu da živim bez njega! Tražim od sudije da mi da dozvolu da ga posetim u zatvoru i da mu se izvinim! Odlučila sam da sa mojom decom idem po selu i da prikupljamo potpise da ga sud oslobodi. Ubiću se ako mu se nešto desi u zatvoru, meni život bez njega ne treba - kazala je Ranđelovićeva.

 

 

Cvetković je, inače, prilikom hapšenja i tokom istrage sve vreme tvrdio da je bilo seksa sa Zlatom, ali da nije bilo silovanja. On je ipak suspendovan s posla u policiji i zadržan u pritvoru.

Na potezu je sud, koji će morati da izmeri da li Ranđelovićeva menja izjavu po nečijem nagovoru ili se iskreno kaje jer je "smestila" ljubavniku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Megi

pre 6 godina

Seljacka posla, ima sestoro dece, a ne moze da zivi bez njega.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija