• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

20.05.2017

20:04

ĐOGANI OSUĐEN ZBOG PORODIČNOG NASILJA! Denser tri godine na proveri!

Vesti

ĐOGANI OSUĐEN ZBOG PORODIČNOG NASILJA! Denser tri godine na proveri!

Podeli vest

Gagi Đogani, frontmen grupe "Funky G", koja je harala domaćom scenom devedesetih godina, osuđen na šest meseci, uslovno na tri godine, jer je istukao bivšu devojku Milenu Mikić i bacio joj stvari kroz prozor

Ova presuda je za njega biti ili ne biti jer će njegovo ponašanje biti pod posebnom lupom i robija će se aktivirati ukoliko učini novo krivično delo. Gagi sada ima imperativ da kontroliše ponašanje i da u naredne tri godine bude miran kao bubica da bi izbegao zatvor.

- Ukoliko sve prođe u najboljem redu, Gagi neće završiti u zatvoru. Sukob nije bio nimalo naivan. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je posle sprovedene istrage i utvrđivanja povreda koje je Đogani naneo Mileni odlučilo da protiv njega podigne optužni predlog zbog nasilja u porodici. Bivši partneri su posle sukoba izbegavali javna prepucavanja. Krili su datum suđenja ko zmija noge u želji da postupak prođe neprimetno - kaže naš sagovornik iz suda.

Sukob je izbio oko ponoći 27. maja 2016. i završio se batinama! Milena je zbog udaraca morala da potraži pomoć u Urgentnom centru.

Public

Istovremeno, Gagi Đogani je priveden u policiju jer ga je Milena po dolasku patrole prijavila za fizički napad. Denser je posle incidenta izjavio da ga je Milena provocirala i da je zbog toga podigao ruku na nju.

- Gušila me je u krevetu! Imao sam ožiljke po vratu. Mogao sam i ja nju da prijavim. Incident se dogodio kad sam joj priznao da imam novu devojku. Ona je tada poludela i napala me. Lomila je po stanu, histerisala, a ja sam se branio. Možda sam je i udario, ali da sam joj zgnječio lobanju ne bi bila živa - rekao je Gagi posle sukoba.

Gagi je pre veze sa Milenom bio tri godine u vezi i 13 godina u braku sa pevačicom Anabelom. Kada su se razveli, u javnost je isplivala istina da je pevačica trpela nasilje tokom braka. Međutim, posle silnih svađa i obračuna između Gagija i Anabelinog sadašnjeg supruga Andreja Atijasa, bivši supružnici su se pomirli i oživeli grupu „Funky G“, koja im je donela slavu i novac.

Denser se juče nije javljao na telefon niti je odgovarao na poruke kada smo pokušali da dobijemo njegov komentar na izrečenu presudu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija