• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

26.05.2017

12:18

BRAT ME JE SILOVAO I ZA MENE JE MRTAV! Potresna ispovest devojčice iz Kostolca, ŽRTVE INCESTA!

Vesti

BRAT ME JE SILOVAO I ZA MENE JE MRTAV! Potresna ispovest devojčice iz Kostolca, ŽRTVE INCESTA!

Podeli vest

Arjeton u sudu nije smeo da me pogleda u oči. Ne želim više da ga vidim, a sin je samo moj. Neću mu nikad reći da mu je otac - ujak, kaže Leonora K. (14)

 

Ja sam mu sestra, ali on mi više nije brat, jer da jeste, ne bi me silovao
Leonora K. (14)

Moj brat Arjeton (21) me je silovao 2015. i za mene je mrtav! Našem sinu Dijamantu nikad neću reći ko mu je otac, kazala nam je juče Leonora K. (14) iz Kostolca, dok u naručju drži devetomesečnu bebu rođenu u incestu.

Ona ističe da nikad neće oprostiti svom bratu što ju je nekoliko puta silovao u novembru 2015, kad je imala svega 12 godina.

Leonora je tad zatrudnela i rodila je sina 23. avgusta 2016, a Arjeton je nedavno osuđen i poslat u popravni dom (vidi okvir).

- On nije moj brat! On je za mene mrtav! Sa bratom nisam pričala od kada je uhapšen i nemam nameru da ikada s njim progovorim i jednu jedinu reč! U sudu nije smeo da me pogleda u oči. Kad su ga dovodili u sudnicu, dok je prolazio pored mene, svaki put je držao oči zatvorene ili bi mi okrenuo leđa. Kad izađe s robije, neću da ga vidim. Ja sam mu sestra, ali on mi više nije brat, jer da jeste, ne bi me silovao - rekla nam je Leonora u dahu dok ljuljuška malog Dijamanta u naručju.

Manijak u popravnom domu

Iako je Arjeton punoletan, suđeno mu je kao maloletniku jer je veštačenjem utvrđeno da je blago mentalno zaostao i da mu je psihička zrelost na nivou 16. godine. Njegov advokat Živomir Rajčić potvrdio nam je da je Arjeton osuđen na boravak u popravnom domu za maloletnike.
- Vaspitna mera može da traje najmanje šest meseci, a najduže četiri godine. Ukoliko vaspitna ustanova u koju bude smešten, kao i sud budu saglasni, on može na slobodu da izađe i pre isteka četiri godine - objasnio je Rajčić.

I njena majka Zurefete odrekla se Arjetona i ne želi više da ga vidi.

- U kuću mi neće ući! Da sada jave da je umro, ja bih... Ja bih se veselila i pila! On nije više moj sin! Iz kuće mi je otišao sin Arjeton, a sada imam drugog sina, Dijamanta (Leonorin sin, prim. aut.) Arjetonu nikad neću oprostiti što je sestri uradio ovo. Ali ona će se oporaviti, kad napuni 18 godina udaće se i biće nekom dobra žena - ističe Zurefete.

Ona dodaje da njen muž Kadir još ne može da se pomiri sa tim što je Arjeton uradio.

- Muž i dalje plače... Čim pogleda Arjetonovu sliku, odmah mu krenu suze - jada se Zurefete.

Podsetimo, stravičan slučaj incesta otkriven je prošle godine, kad je Kadir shvatio da mu je ćerka trudna.

Leonorini roditelji su najpre pomislili da ju je obljubio neki komšija i pozvali su policiju, a devojčica tada od straha nije smela da im prizna da je zatrudnela s bratom. Nakon što se porodila, urađena je DNK analiza i utvrđeno je da je otac bebe Arjeton. Leonora je tad sve priznala i roditeljima i policiji, a Arjeton je uhapšen i određen mu je pritvor. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija