• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

12.06.2017

10:10

KOBNA LJUBAVNA SVAĐA U KRUŠEVCU! Devojka ubola mladića nožem u srce!

Vesti

KOBNA LJUBAVNA SVAĐA U KRUŠEVCU! Devojka ubola mladića nožem u srce!

Podeli vest

Policija u Kruševcu uhapsila je Anitu D. (19) jer je juče ujutru nakon svađe nožem izbola momka Vladimira M. (22)

Njih dvoje su se posvađali i u naletu besa devojka je sa stola uzela kuhinjski nož i nasrnula na Vladimira, koji se tome nije nadao.

- Svog dugogodišnjeg momka ubola je u grudni koš i butinu. On je u stabilnom stanju primljen u bolnicu i nije u životnoj opasnosti. Anita je privedena u policiju i nakon saslušanja je puštena. Njoj je napisana krivična prijava i postupak će ići redovnim putem - objašnjava naš sagovornik.

Ona je, nezvanično, priznala da su je povredile reči njenog momka i da je sve to uradila u afektu. Po odluci tužioca, njoj nije određen pritvor jer je, navodno, mlada i ranije nije dovođenja u vezu sa kriminalnom.

Policija je obavila uviđaj i oduzela nož kojim je povređen Vladimir.

Nesrećni mladić još nije saslušan jer se nalazi u Zdravstvenom centru Kruševac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 6 godina

Nasilje u kući! Jel' udaljena od žrtve? Jel' izrečena zaštitna mera propisana zakonom o nasilju? O tome ni reči. Nisu žene jedine žrtve, to i ptice na grani znaju.

Marko

pre 6 godina

Znaci kad je muško nasilnik onda ga isterujete iz kuce, pritvarate..a kad zensko ucini ubistvo u pokusaju onda je pustate da se brani sa slobode.. n

Sremac

pre 6 godina

Previse feministickih org. koje su radikalne godinama truju sistem ceo..pa od reklama gde su muzevi papucari,gde ne znaju kokice da iskokaju i ako su kuvari muskarci po svim restoranima,kako su uvek u krevetu itd a u istinu radimo najprlajvije i najteze poslove gde svaki dan stradamo po gradilistima,fabrikama itd..Danas se muskarac ne ceni i retko gde moze i svoj stav da izrazi pogtovo u medijima ili kao u ovom slucaju sudu..jer su 90% zene.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija