• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. I.

01.08.2017

08:11

SILOVAO KOMŠINICU I MANIJAČKI JE UJEDAO PO BUTINAMA I STOMAKU! Svi detalji jezivog zlostavljanja kod Zaječara!

Vesti

SILOVAO KOMŠINICU I MANIJAČKI JE UJEDAO PO BUTINAMA I STOMAKU! Svi detalji jezivog zlostavljanja kod Zaječara!

Podeli vest

Mladić L. L. (20) presreo je A. I. (19) na ulici, uvukao je u svoj stan, iscepao joj odeću i brutalno je silovao ujedajući je po stomaku i butinama * Monstrum u policiji tvrdio da je ona sama htela grub seks

Pretio joj smrću
Kad je završio mučenje, izbacio ju je iz kuće i zapretio joj da će je ubiti ako se nekom požali

Meštanin zaječarskog sela Grljana L. L. (20) uhapšen je u subotu uveče nakon što je brutalno silovao, pretukao i izujedao komšinicu A. I. (19)!

Nesrećnu devojku je presreo na ulici, uvukao je u kuću i sat vremena se krvnički iživljavao nad njom! Na kraju ju je izbacio iz kuće i pobegao iz sela, ali je iste večeri lociran i priveden. U policiji je tvrdio da je ona sama htela grub seks.

Izvor iz istrage kaže da A. I. nije bila ni u ljubavnoj ni u prijateljskoj vezi sa L. L., i da ga je znala samo iz viđenja.

- Ona se u subotu uveče vraćala kući, gde živi s roditeljima, kad ju je L. L. presreo na ulici. Uvukao ju je u svoju kuću, a zatim joj strgao odeću preteći joj da će je ubiti ako se usudi da pozove upomoć. Siledžija je bio veoma brutalan, jer je sve vreme silovanja tukao devojku i ujedao je, najviše po butinama i stomaku. Na telu ima oko 30 vidljivih ujeda - priča naš sagovornik.

Kad je krvnik završio mučenje, devojku je izbacio iz kuće i zapretio joj da će je ubiti ako se nekom požali ili ga prijavi policiji.

- Preplašena devojka, s pocepanom odećom, brojnim modricama po telu i sva raščupana, nije morala ništa da objašnjava zgranutim ukućanima. Čim su je videli uplakanu na vratima, odmah su pozvali policiju i odveli je u bolnicu. Silovatelj je u međuvremenu pobegao iz sela, ali ubrzo je utvrđeno da se krije u Zaječaru, u praznom stanu svog poznanika - objašnjava naš izvor.

Policija je juče privela nasilnika nadležnom tužiocu, a potom mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

- Uprkos brojnim povredama koje je devojka imala, osumnjičeni je poricao da ju je mučio. Priznao je da je imao seksualni odnos sa devojkom, ali se pravdao da je to bilo uz njen pristanak i da je ona želela da to bude "malo grublje" - kaže naš sagovornik.

Izmučena devojka je u međuvremenu upućena u Zdravstveni centar u Zaječaru, gde su lekari nesumnjivo utvrdili da je silovana.

Zamenik višeg javnog tužioca u Zaječaru Ivan Marković potvrdio nam je da je protiv L. L. podneta krivična prijava za silovanje.

- Posle saslušanja dali smo predlog za određivanje pritvora osumnjičenom i u toku je istraga koja će utvrditi sve detalje - rekao je Marković. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija