• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

12.09.2017

14:15

(FOTO) SAHRANJEN HIRURG KOJI JE RANIO DEVOJKU PA SE UBIO Srđanu odali poštu prva supruga i troje dece!

Vesti

(FOTO) SAHRANJEN HIRURG KOJI JE RANIO DEVOJKU PA SE UBIO Srđanu odali poštu prva supruga i troje dece!

Podeli vest

Plastični hirurg VMA Srđan Cvetanović (59), koji je 7. septembra ranio svoju devojku, beogradsku glumicu Ivanu Panzalović (30) hicem u glavu na Savskom vencu, a potom izvršio samoubistvo, danas je u 12 sati sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu

Među prvima koji su došli na groblje su Srđanova deca iz prvog braka, kao i bivši načelnik VMA Zoran Stanković.

U povorci reči neverice, svi se krste i govore "zar onakav veseljak, koji je voleo život, da digne ruku na sebe"...

Među njima težak hod, korak po korak, i tišina koja se duboko uvukla u dušu. Troje dece, sin Nikola i ćerke Milica i Sonja ispraćaju oca zauvek, a pored članova porodice i brojne rodbine, u povorci su prijatelji i kolege...

POTRESNA ISPOVEST RANJENE GLUMICE IVANE PANZALOVIĆ: Oprostila sam vereniku ŠTO MI JE PUCAO U GLAVU!

Među njima je i nekadašnji ministar zdravlja i vrsni patolog sa VMA Zoran Stanković.

Nad grobom govori prijatelj, sa kojim se Srđan družio više od 20 godina, načelnik Stepić s VMA.

- Došli smo danas da ispratimo oca, rođaka, prijatelja... Delili smo dobro i zlo do poslednjeg dana. Dragi Srki, pamtićemo te po pažnji i brizi, prijatellja, porodice, kolega...

Telegraf.rs

- Dragi Srki, pamtićemo te kao veselog i šaljivog čoveka, koji je znao da se povuče u sebe. Ali i kao čoveka koji je bio revnosan porodici. Nije bilo teško smisliti rečenice o tebi. Dragi Srki, počivaj u miru, na sigurnom jesi, ali si nas prerano napustio - izustio je vidno potresen njegov drug...

Sanduk je spušten u porodičnu grobnicu, u kojoj počivaju Srđanovi otac i majka.

Kada su se svi povukli, deca su ljubila spomenik i plakala gotovo naglas. Prišla im je jedna žena zagrlila ih i prošupatala:

- Nosio vas je u srcu, za vas je živeo, držite se...

HIRURGOV PRIJATELJ IZGUBIO ŽIVCE: Ovo je prava istina o tragediji, Ivana i Srđan su bili u ZABRANJENOJ VEZI!

Cenjenom hirurgu nije služeno opelo, a mediji su spekulisali da će troškove sahrane snositi bivša supruga, takođe lekar u Vojnomedicinskoj akademiji.

Da podsetimo, Ivana i Srđan imali su burnu vezu koju su ozvaničili u aprilu ove godine. Živeli su zajedno, a komšije i kolege svedočile su o čestim raspravama nakon kojih je par ponovo bio zaljubljen i skladan.

Ipak, najverovatnije zbog ljubomore, hirurg je presudio sebi u svom stanu na Dedinju, kada je posle žestoke svađe pucao u glumicu. Na sreću, njoj je metak samo okrznuo čelo i trenutno se uspešno oporavlja na VMA, odakle bi, kako nezvanično saznajemo, trebalo da bude puštena u toku sutrašnjeg dana.

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT HIRURGA KOJI JE RANIO GLUMICU, PA SE UBIO: Prvu ženu ostavio, sa Ivanom se svađao u TANGAMA JE IZBACIO NA ULICU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
snezana

pre 6 godina

Nemojte mi reci da ni ovde nije bilo komentara.Ovome se nisam nadala

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija