• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

26.10.2017

19:15

ČUME ZEZNUO SUD: Izvređao tužioca, pa podmetnuo svedoka sa identičnim imenom!

Vesti

ČUME ZEZNUO SUD: Izvređao tužioca, pa podmetnuo svedoka sa identičnim imenom!

Podeli vest

Ljubiša Buha je 2015. na sudu izjavio da su mu sve optužbe smestili bivša supruga i kriminalac Boris Pavlović, kako se zove tužilac. Međutim, juče je u sud doveo njegovog imenjaka iz Blaca, tvrdeći da je mislio na njega

Ljubiša Buha Čume, kom se sudi jer je 2015. vređao tužioca Borisa Pavlovića, juče je doveo u sud drugog Borisa Pavlovića, iz Blaca, tvrdeći da je tad zapravo njega nazvao kriminalcem, a ne tužioca!

Svi u sudnici Prvog osnovnog suda u Beogradu ostali su juče u šoku ovim filmskim manevrom Čumeta i njegovih advokata. Iako je sve izgledalo kao da je tužiočev imenjak podmetnut, svedočenjem Pavlovića iz Blaca ozbiljno je dovedena u pitanje optužnica protiv Buhe, s obzirom na to da se on zakleo da će govoriti istinu.

Zakleo se pred sudom

Svedok Pavlović je na samom početku naveo da je potpuno svestan da je davanje lažnog iskaza krivično delo.

Hvalisao se pred društvom 
Hvalisao sam se u kafani da sam sa Ivanom Tulović smestio Čumeta u zatvor
"Pravi" Boris Pavlović

- Kada sam 2015. pročitao u medijima da je Buhi određen pritvor jer je na suđenju rekao da mu je bivša supruga Ivana Tulović spakovala lažne optužbe sa kriminalcem Borisom Pavlovićem, hvalisao sam se pred društvom u kafani da sam zapravo ja taj Pavlović. Hteo sam da ispadnem važan- izjavio je, između ostalog, ovaj svedok.

Inače, Čume je spornu izjavu o tužiocu dao 18. decembra 2015. godine u Trećem osnovnom sudu u Beogradu tokom postupka za kradeni "ferari" i pretnje bivšoj supruzi.

- Optužni predlog protiv mene je iskonstruisan. Drže me u pritvoru pošto se Ivana Tulović dogovorila tako sa Borisom Pavlovićem, koji je kriminalac i koji se bavi kriminalom - doslovno je tada rekao Čume, posle čega ga je stigla optužnica za uvredu tužioca.

HOĆE DA ME UBIJU, SUDIJA ME ŠPIJUNIRA! Bivši šef mafije Ljubiša Buha Čume kukao u sudnici!

Kad je počelo suđenje za to, Buha je u svoju odbranu tvrdio da nikad nije decidirano rekao da je u pitanju "tužilac Pavlović", već je mislio na nekog drugog!

Buha je potom, 1. februara ove godine, zbog vređanja tužioca Pavlovića osuđen na 16 meseci zatvora, ali je tu presudu u septembru ukinuo Viši sud i naložio novo suđenje.

Informer

Ubio oca zbog ljubavnice

Međutim, juče je usledio šok na ponovljenom suđenju kad se u sudnici kao svedok zaista pojavio tužiočev imenjak, Boris Pavlović iz Blaca. Ispostavilo se da je on 2008. ubio svog oca Radoslava, nakon čega je izvesno vreme proveo na lečenju u Zatvorskoj bolnici jer je utvrđeno da je bio neuračunljiv! Nikad nije osuđen na zatvorsku kaznu.

Taj zločin se desio 18. septembra 2008. kada je Boris zatekao oca u kući sa ljubavnicom! U nastupu besa isterao je oca golog u dvorište i tu ga ubio sa dva hica iz lovačke puške. 

EVO ŠTA ŠEF SURČINSKOG KLANA NUDI TUŽILAŠTVU! Čume: Imam dokaz ko je iz DOS uzeo Šiptarovih 6.000.000 evra!

Advokat Jokić: Očekujem odbacivanje optužnice

Informer

 

 

 

Branilac Ljubiše Buhe, advokat Stefan Jokić, izjavio je juče za Informer da posle ovog svedočenja očekuje da tužilaštvo odustane od optužnice:
- Mislim da su sada svi uvideli da moj branjenik nije vređao tužioca Pavlovića, niti je ikad imao tu nameru, već je govorio o čoveku koji se isto zove i preziva i koji je zaista kriminalac.
Podsetimo, krajem avgusta Buha je po drugi put osuđen na dve godine i osam meseci zatvora zbog prekucavanja brojeva šasije na ukradenom "ferariju", na šta su se branioci ponovo žalili. U pritvoru se nalazi od 15. novembra 2015. godine, a pre toga je odslužio godinu dana zatvora zbog napada na pripadnike obezbeđenja bivše supruge.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija