• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.12.2017

10:43

PREOKRET U ISTRAZI! Šarković poginuo od BOMBE KOJU JE DRŽAO U RUCI! Pitanje je samo da li je aktivirao NAMERNO ILI SLUČAJNO?!

Vesti

PREOKRET U ISTRAZI! Šarković poginuo od BOMBE KOJU JE DRŽAO U RUCI! Pitanje je samo da li je aktivirao NAMERNO ILI SLUČAJNO?!

Podeli vest

Prvi rezultati istrage sinoćnje eksplozije automobila u Delijskoj ulici u niškom naselju Trošarina ukazuju da Dejan Šarković (39) nije ubijen već da je poginuo usled slučajnog ili namernog aktiviranja naprave koja je bila kod njega!

Na ovakav zaključak navodi to što pod vozila nije oštećen, što bi bilo nemoguće da je bomba bila postavljena ispod njega, već je odleteo krov što se desilo usled pritiska nastalog eksplozijom u unutrašnjosti "opel merive".

Informer


Takođe, preminuli je najteže povrede zadobio u desnoj ruci i po glavi što takođe dokazuje da je bomba bila kod njega u trenutku kada je aktivirana.

Šarković je osoba koja ima kriminalni dosije, uključujući nanošenje teških telesnih povreda, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, nedozvoljeno držanje oružja, nedavanje a nije se libio ni da dođe u sukob sa policijom.

Informer


Bavio se poslovima obezbeđenja a tvrdio je da je tako stekao dosta neprijatelja te da sumnja da oni stoje iza njegove paljevine vozila 2015. godine.

Njegov "reno" koji je bio parkiran u ulici Vase Pelagića u Panteleju, gde je tada stanovao je poliven benzinom a zatim zapaljen. Počinioci nisu pronađeni.

PAKLENE NIŠKE ULICE: U eksploziji automobila likvidiran muškarac SA PODUŽIM POLICIJSKIM DOSIJEOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija