• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/infomer.rs

19.03.2018

09:04

NOVO OTKRIĆE U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Na spisku za hapšenje JOŠ DVE OSOBE?!

Vesti

NOVO OTKRIĆE U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Na spisku za hapšenje JOŠ DVE OSOBE?!

Podeli vest

U ubistvu pevačice Granda Jelene Marjanović i prikrivanju tragova zločina koji se dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu na naselju Crvenka kod Borče učestvovale su najmanje tri osobe, pokazali su rezultati istrage

Izvori upućeni u postupak prikupljanja dokaza, otkrivaju da su istražiteljima poznata imena dvojice pomagača i da bi nova otkrića mogla da dovedu do njihovog hapšenja.

- Dokazi koji su prikupljani tokom istrage upućivali su na moguće izvršioce i pomagače. Zasad, iza rešetaka je samo suprug pevačice Zoran Marjanović, optužen za ubistvo Jelene. Tokom prikupljanja dokaza saslušani su brojni brojni ljudi iz njegove okoline, pregledani telefoni, vršena poligrafska spitivanja, analiziran DNK i otisci. Nijedan od tih dokaza nije dovoljno jak sam za sebe, ali kada se oni dovedu u vezu, jasno je ko je kakvu ulogu imao - kaže sagovornik ne želeći da otkrije koje su još dve osobe na spisku za hapšenje.

MARJANOVIĆU PONOVO PRODUŽEN PRITVOR! Viši sud PREISPITUJE OPTUŽNICU!

On objašnjava da to što je Zoran Marjanović optužen za teško ubistvo ne znači da je stavljena tačka na istragu.

- Očekuje se da u narednih nekoliko dana krivično vanraspravno veće odluči o prigovorima na optužnicu koja je zbog ubistva supruge podignuta protiv Zorana Marjanovića. Ukoliko prigovori budu odbačeni, a optužnica potvrđena, već narednog meseca bi moglo biti održano prvo suđenje. U suprotnom, ukoliko ona bude vraćena na dopunu, ne isključuje se mogućnost da se na njoj nađu pomagači u zločinu - tvrdi sagovornik.

PISMO SVEDOKA OTKRIVA NEPOZNATE DETALJE JELENINOG UBISTVA: Zoran Marjanović i Zorica Mitrović bili u vezi U VREME ZLOČINA, evo šta piše na papiru, KOJI JE STIGAO U TUŽILAŠTVO!

Izvor iz istrage podseća da su članovi porodice Zorana Marjanovića iskoristili zakonsko pravo da ne svedoče u istrazi protiv njega.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 6 godina

Bože mi oprosti,ali ovoliko se nije pisalo i manipulisalo,ni o ubistvu Kenedija, Đinđića,Lenona,itd.Sve novine vode iste teme.Pustite MUP da radi svoj posao pa ako su sposobni,pomoći će im Nebojša valjda,pronaći će valjda krivca,koji se vrti oko njih.

Baja

pre 6 godina

Koji "novi" dokaz sem naslova u novinama... Ne videh ništa "novo".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija