• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

13.05.2018

22:52

NADICA POGINULA U UKLETOJ ZGRADI?! Majka ugledala ćerkino telo na pločniku, jauci odzvanjali Novim Sadom!

Vesti

NADICA POGINULA U UKLETOJ ZGRADI?! Majka ugledala ćerkino telo na pločniku, jauci odzvanjali Novim Sadom!

Podeli vest

Nadica Ilić (41), nastradala je oko 12.30 časova, prilikom pada sa terase sa četvrtog sprata u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu, Nesrećna žena je na terasi porodičnog stana nameštala zavese na terasi, a onda je iznenada pala i smrtno stradala. Medicinska ekipa hitne pomoći, nažalost, mogla je samo da konstatuje smrt 

Nadica inače zaposlena u trgovini, u nedelju je imala slobodan dan, te su ona i majka Štefica, sa kojom živi u porodičnom stanu, odlučile da ga spreme. Majka je poslovala po kuhinji i kuvala ručak, a ćerka je prala veš, zavese i spremala.

Kako je posle nesreće koja ju je zadesila ispričala majka Štefica, leti na terasi koriste malo deblju zavesu, kako bi se zaštitile od sunca.

- Popela se na stolicu da okači tu prokletu zavesu – kaže ucveljena majka. 

- Nisam čula kada je pala, izašla sam da je pozovem na ručak, ali je na terasi nije bilo. Kada sam pogledala dole, videla sam kola hitne pomoći.

Kako se tačno nesreća dogodila, zasad se samo pretpostavlja. Ne isključuje se mogućnost da je Nadica izgubila ravnotežu u jednom trenutku dok je kačila zavesu, i da se sunovratila sa velike visine. Postoji i mogućnost da sjoj se zbog položaja u kom je bila, sa podignutim rukama i teškim zavesama u rukama, zavrtelo u glavi.

Majka sa kojom je Nadica ostala da živi posle pogibije oca pre dvadesetak godina u saobraćajnoj nesreći, odmah strčala dole, a već je bila stigla i policija. Ugledala je strahovit prizor, a od bola za svojim detetom je zajaukala.

UKLETA ZGRADA

U višespratnici sa brojem 6 u fruškogorskoj ulici, u kojoj se u nedelju dogodila tragedija, pre pet i po godina se dogodilo ubistvo. Darijan Musić je u svom stanu na 14. spratu, 12. novembra 2012. godine na smrt pretukao devojku Vladislavu Červenko (25) sa kojom se zabavljao. On je zbog teškog ubistva osuđen na 35 godina zatvora. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija