• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2018

17:38

(VIDEO) UPAO NOŽEM U KLADIONICU, ALI MU SE TO OBILO O GLAVU! Radnik i gost oterali POMAHNITALOG PLJAČKAŠA!

Vesti

(VIDEO) UPAO NOŽEM U KLADIONICU, ALI MU SE TO OBILO O GLAVU! Radnik i gost oterali POMAHNITALOG PLJAČKAŠA!

Podeli vest

Danilovgradska policija intenzivno traga za razbojnikom koji je, maskiran i naoružan nožem, u subotu upao u jednu kladionicu i pokušao da odnese pazar

Da ideju koju je zamislio sprovede u delo, sprečio ga je radnik kladionice koji je krenuo da se fizički obračuna sa njim.

Kamere iz objekta pokazuju da je pored radnika, u kladionici bio i jedan gost koji je sedeo za stolom.

U jednom trenutku u kladionicu je upao mlađi momak sa majicom preko lica i nožem u ruci, na kojoj su bile gumene rukavice.

Razbojnik je odmah krenuo ka pultu i vitlajući nožem zahtevao od radnika da mu preda novac. Međutim, radnik je bio dovoljno priseban i odmah je reagovao uhvativši razbojnika za ruku u kojoj je držao nož.

Nastalo je otimanje oko noža, a u savladavanje razbojnika uključio se i jedan od gostiju koji se zadesio tu, što je omogućilo radniku da pritisne panik taster, odnosno alarm. Čim je čuo alaram, razbojnik je odustao od pljačke i pobegao.

AKCIJA MUP! Zbog droge, oružja i vozačkih dozvola, uhapšena dva policajca!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kibo

pre 5 godina

Imali su vise srece nego pameti oboje mogao je da ih izbode da je hteo nikakvo znanje ni odbranu nisu imali .. sve je to lepo hrabrost al mogli su oboje zivot da izgube ili da ostanu osakaceni za zivot za par hiljada dinara ... glupost

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija