• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

30.05.2018

21:00

KRISTINU SVI TRAŽE! Ostavila je oproštajnu poruku, a na ove detalje NIKO NIJE OBRATIO PAŽNJU!

Vesti

KRISTINU SVI TRAŽE! Ostavila je oproštajnu poruku, a na ove detalje NIKO NIJE OBRATIO PAŽNJU!

Podeli vest

Devojka iz Jagodine nestala je sredinom maja, a uplašeni roditelji su potragu za devojkom mada punoletnom, pokrenuli uvereni da je na nju neko uticao

- Teško nam je, ne spavamo i ne jedemo. Kada primaknemo hranu ustima, mislimo samo na to da li je gladna, kada legnemo u krevet, da li ona spava - počeo je priču za "Telegraf.rs" Saša Videnović, otac Kristine (18), koja je iz porodičnog doma u Jagodini nestala pod čudnim okolnostima.

Od 16. maja traje potraga porodice Videnović za ćerkom nestalom usred noći. Zabrinuti roditelji Saša i Nataša, do poruke koja ih je zatekla nisu mogli ni da naslute da će njihova Kristina iznebuha preduzeti nešto tako drastično. Da nestane bez traga i okonča svaku veze sa njima. Na sve to, veče uoči nestanka bila je, kako kaže njen otac "vrlo raspoložena, išla je na probni rad".

"Ne zovite policiju ako ne želite da me izgubite zauvek. Odlazim i možda se nikada neću vratiti, podelite moje stvari i kozmetiku", napisala je u oproštajnoj poruci, a zatim pokupila najosnovnije stvari i izašla iz kuće sa 1.000 dinara u džepu.

Kako su njeni najbliži kasnije saznali, ona je izradila pasoš i uplatila turistički aranžman do Rima, a novih infomacija o njenom daljem kretanju nema.

- Samo da nam se javi, da znamo da je dobro, ne bi ni bilo potrage - ističe zabrinuti otac.

Ovo su detalji na koje nije obraćeno mnogo pažnje, a mogli bi da pomognu da se Kristina pronađe:

ČULA SE SA RODITELJIMA I NAKON ODLASKA

Alarmirani roditelji nakon nestanka odmah su prijavili slučaj policiji, uprkos sadržaju i želje u poruci koju im je ostavila, uvereni da je neko uticao na devojku koja je živela u funkcionalnoj porodici.

- Telefon joj je bio najverovatnije isključen, nismo mogli da je dobijemo. Konačno, javila se na telefon inspektoru. Rečeno nam je iz policije da su utiska  da je fino dete i da im je odgovorila da će brzo da se vrati. Mi smo je zatim pozvali i posle stotog puta javila nam se. Pitali smo je da li je u nekoj nevolji, na šta je odgovorila: "U nekoj kući sam i neću da vam kažem gde sam? Zašto ste zvali policiju, kad sam rekla da ne zovete?" Od kada je prešla granicu, ugašen joj je telefon - priča Kristinin tata.

On dodao i da je ona samostalna ličnost, koja je znala da bude zahtevna kod kuće.

SA SOBOM PONELA I TABLET

Kristina je otišla samo sa najneophodnijim stvarima, ali i sa uređajem koji je mogao da odgonetne da li se i sa kim dogovarala o begu, kao što pomišljaju njeni roditelji.

- Odmah je pretražen njen kompjuter, ali nije pronađeno ništa jer je umesto njega koristila tablet koji je ponela sa sobom. Uglavnom joj se takva komunikacija bazirala na telefonu i tabletu - kaže Saša Videnović.

OGRANIČEN BORAVAK U EVROPSKOJ UNIJI

Postoje strahovi i da bi Kristina mogla da donese niz nesmotrenih odluka zbog pravila Evropske unije, prema kojim je turistički boravak dozvoljen do vezanih 90 dana.

Mogla bi zbog toga da uradi radnu vizu ili se uda - brine on.

ISTRAŽNIM ORGANIMA VEZANE RUKE

Krstina je odnedavno punoletna, pa su policiji vezane ruke u potrazi za osobom koja je svojevoljno otišla od kuće i ima pravo na slobodu kretanja. Prema rečima upućenog izvora "Telegrafa", policija nema saznanja zbog kojih bi bila pokrenuta istraga.

MISTERIOZNI NESTANAK KRISTINE VIDENOVIĆ (18): Pobegla od kuće bez traga, roditelji u strahu MOLE ZA POMOĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija