• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.06.2018

16:02

ZORANU MARJANOVIĆU PRODUŽEN PRITVOR  ZA JOŠ MESEC DANA: U toku  veštačenje sposobnosti male Jane da daje iskaz

Vesti

ZORANU MARJANOVIĆU PRODUŽEN PRITVOR ZA JOŠ MESEC DANA: U toku veštačenje sposobnosti male Jane da daje iskaz

Podeli vest

Viši sud u Beogradu produžio je danas za još 30 dana pritvor Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je krivično vanpretresno veće Marjanoviću produžilo pritvor zbog uznmemrenja javnosti.

Protiv Marjanović aje u toku dopuna istrage u Višem javnom tužilaštvu pošto mu je Viši sud 20. marta vratio optužnicu od 9. februara i naložio da pribavi određene dokaze radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, u cilju ispitivanja osnovanosti optužnice.
Sud je tada, pored ostalih dokaza, naložio da se ispita u svojstvu svedoka maloletna ćerka Zorana i ubijene Jelene Marjanović.

U toku je veštačenje sposobnosti deteta da daje iskaz pred tužilaštvom i sudom.

ZBOG ČEGA SE KRIJE ISKAZ MALE JANE?! Branioci uvereni da će njeno svedočenje SRUŠITI OPTUŽNICU PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA!


Marjanović se od hapšenja u septembru prošle godine nalazi u pritvoru zbog uznemirenja javnosti. 

Sumnja se da je Jeleni zadao više udaraca u glavu, nanevši joj višetruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal. 
Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već gotovo dve godine.

Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva. On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji. 

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom telelvizijskom realiti programu i generalno je svojim istupima skretao pažnju "žute štampe". 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
razocarani

pre 5 godina

vi sto pisete o tome uznemiravate javnost, kakva je to drzava zatvorite coveka godinu dana i produzavaj pritvor iz ovog ili onog razloga,pa zivite i dalje u toj neprilateljskoj drzavi prema svom narodu!!!!!!

citateljka

pre 5 godina

Bas sam sinoc gledala kriminalni dokumentarac gde se radnja skoro 99,99% uklapa sa ovim ubistvom - muz je olicenje Zoranovog ponasanja, pracenja, kontrole, ljubomore .... i na kraju je i on ubio divnu mladu zenu (jer je htela da ga napusti) kao i ovaj psihopata-kriminalac iz Borce!!! Takve monstere treba kamenovati i poluzive zakopati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija