• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.I.

22.06.2018

19:22

ZORAN IZLAZI IZ PRITVORA?! Veliki preokret u istrazi ubistva Jelene Marjanović,  MALA JANA OCU DALA ALIBI?!

Vesti

ZORAN IZLAZI IZ PRITVORA?! Veliki preokret u istrazi ubistva Jelene Marjanović, MALA JANA OCU DALA ALIBI?!

Podeli vest

Jana Marjanović (7) na saslušanju dala alibi ocu Zoranu, osumnjičenom da je 2. aprila 2016. ubio njenu majku. Zoranovi branioci ističu da on sad mora biti pušten iz pritvora

Mala Jana Marjanović (7) izjavila je juče na saslušanju u Višem sudu u Beogradu da je u vreme ubistva njene majke Jelene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči sve vreme bila pored oca Zorana i da se nisu razdvajali! Jana je ovim iskazom praktično dala čvrst alibi svom ocu!

Informer

Zoranovi branioci zato smatraju da bi tužilac trebalo da povuče optužnicu protiv njihovog klijenta i da se on odmah pusti iz pritvora, u kom je već devet meseci!

Doveli je stric i strina

Nema dokaza
Nadam se da će Tužilaštvo smoći snage da odustane od optužnice jer je svima očigledno da ne postoje dokazi protiv Marjanovića
Stefan Jokić, advokat

Inače, Viši sud je još u martu vratio na dopunu optužnicu Višeg tužilaštva protiv Zorana, između ostalog, i da bi se saslušala mala Jana kao ključni svedok.

Devojčica je saslušana tek tri meseca kasnije, posle procene psihologa da je za to procesno sposobna. U Tužilaštvo je juče stigla u pratnji strica Miloša i strine Milice, obučena u belo.

Izvor iz istrage kaže da je saslušanje trajalo kratko, ne više od desetak minuta, u prisustvu nadležnog tužioca, psihologa, socijalnog radnika i dvojice Marjanovićevih branilaca.

- Dečijim rečnikom, Jana je ispričala u nekoliko rečenica čega se seća u danu kada je poslednji put videla majku. Ukratko, ona je u potpunosti potvrdila Zoranov alibi - otkriva naš sagovornik iz istrage i dodaje:

Informer

- Jana je doslovno rekla da je njena majka u jednom trenutku otišla da trči, a da su ona i otac sve vreme bili zajedno i igrali se. Posle toga više nije videla majku. Kazala je, takođe, i da ju je otas sve vreme držao za ruku.

Advokat Stefan Jokić, jedan od Marjanovićevih branilaca, očekuje da će ovim svedočenjem biti odbačene sve optužbe protiv Zorana.

Advokati: Samo Supermen to može!

Branioci Marjanovića su od početka isticali da je optužnica protiv Marjanovića puna nelogičnosti i gotovo na nivou naučne fantastike.
- Apsolutno je nemoguća misija da postoji ijedan čovek, sem ako nije Supermen, koji bi mogao da sam ubije nekog za samo osam minuta usred dana, da to niko ne vidi i ne čuje, a da pritom na njegovoj odeći ne ostane ni kapljica krvi niti blata - kazao je advokat Miroslav Zarić za Informer.

- Iskreno se nadam da će Tužilaštvo smoći snage da odustane od optužnice, jer je sada svima očigledno da ne postoje dokazi protiv Marjanovića, pošto je mala Jana potvrdila njegovu odbranu. Viši sud je prethodnu optužnicu vratio na dopunu upravo zbog nedostatka ključnog dokaza i naložio saslušanje deteta kao jedinog očevica - ističe Jokić.

Pevačica "Granda" ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, a dan kasnije je njeno telo pronađeno u obližnjem kanalu. Posle 17 meseci istrage, kao osumnjičeni za ubistvo uhapšen je njen suprug Zoran i on se od 15. septembra nalazi u pritvoru.

Ubistvo za 8 minuta

Prema nepotvrđenoj optužnici, Zoran, Jelena i Jana su 2. aprila 2016. tačno u 16.23 krenuli "mercedesom" od kuće ka nasipu u Borči. Parkirali su se kod rampe "Stadion", da bi se u 16.36 Jelena popela na nasip i krenula da džogira. Što se Zorana tiče, on je u 16.38 isključio telefon, praktično čim je sa ženom i ćerkom stigao do nasipa.

CFI

9 MESECI ZORAN MARJANOVIĆ U PRITVORU

Odmah potom je sa Janom peške krenuo nasipom za Jelenom i u jednom trenutku rekao devojčici da ga sačeka, a onda je požurio ka Jeleni i sustigao je na oko 1.000 metara od mesta gde su parkirali automobil. Tu ju je namamio da siđu sa nasipa na travnatu površinu, do kanala, i u periodu od 16.56 do 17.04 nasmrt je pretukao sa devet udaraca nekim tupim predmetom, koji nikad nije pronađen. Pretpostavlja se da je u pitanju pajser ili keser, sudeći po tragovima povreda na Jeleninom telu.

SASLUŠANA ĆERKA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ! Evo šta je rekla tužiocima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija