• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

28.06.2018

18:17

MUŽ SVIREPO UBIJENE PEVAČICE GRANDA MORAĆE DA ODGOVARA:  Zoran Marjanović ponovo optužen, ovo su PET KLUČNIH DETALJA OPTUŽNICE!

Vesti

MUŽ SVIREPO UBIJENE PEVAČICE GRANDA MORAĆE DA ODGOVARA: Zoran Marjanović ponovo optužen, ovo su PET KLUČNIH DETALJA OPTUŽNICE!

Podeli vest

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je preciziranu optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog svirepog ubistva supruge Jelene na borčanskom nasipu 2. aprila 2016. godine! Zoran se i dalje tereti za teško ubistvo, za šta mu preti 40 godina zatvora

Prema saznanjima Informera, tužilaštvo je po nalogu Višeg suda od 20. marta dopunilo optužnicu novim dokazima i svedočenjima. Reč je, između ostalog, o svedočenjima Zoranove i Jelenine ćerke Jane (7), kao i lekarke Milane Šišić, s kojom se Jelena dopisivala neposredno pred ubistvo.

Svedočenja

- Doktorka Šišić iz Doma zdravlja u Borči bila je poslednja osoba s kojom je pokojna Jelena razmenila poruke preko telefona oko nekih lekarskih recepata. Ona je potvrdila u Tužilaštvu da su u pitanju bili neki lekovi koje je prepisala Jeleninoj majci Zorici, koja je kasnije preminula - objašnjava naš sagovornik, i dodaje:

- Takođe je prošlog četvrtka saslušana i mala Jana i, kao što je poznato, ona je izjavila da se kobnog dana nije odvajala od oca, čime mu je dala alibi. Međutim, taj dokaz nadležni tužilac očigledno nije smatrao dovoljno jakim da bi odustao od krivičnog gonjenja Marjanovića. U međuvremenu su se pojavili i neki drugi dokazi koji terete Marjanovića, koji nisu objavljeni u javnosti, zbog čega tužilac smatra da ima čist slučaj.

Zoranovi branioci i na ovu optužnicu imaju pravo da odgovore protivargumentima, što će i učiniti. Ključnu reč potom opet ima Viši sud, koji će dati ocenu svih prezentovanih dokaza i odlučiti da li su dovoljno jaki i kvalitetni da bi na osnovu njih mogao da se vodi sudski postupak protiv Marjanovića.

Informer

U optužnici objavljenoj 9. februara navodi se da je Marjanović ubio suprugu 2. aprila 2016. godine. On je tog dana u 16.36 sa ženom i ćerkom došao do početka nasipa u Borči, a Jelena se potom popela na nasip i počela da džogira. Zoran je zatim sa ćerkom krenuo za njom, a onda je ostavio malu Janu, sustigao Jelenu i namamio je da se spuste u podnožje nasipa, ka kanalu. Jelena je krenula za njim na travnatu površinu pored kanala, gde ju je Zoran najpre udario u teme i u desni lakat...

UHAPŠENA PROSTITUTKA ŠTO JE ŠIRILA SIDU PO SRBIJI! Fatima završila u požarevačkom zatvoru!

"Jelena je počela da beži preko travnate površine, paralelno sa kanalom, i tada joj je ispala desna patika, mobilni telefon, kao i gumica za kosu. Potom je skrenula ka kanalu i tada ju je Zoran sustigao, strgao joj gornji deo trenerke, ali je ona uspela da pobegne tako što je ušla u kanal u kome je bilo vode", stoji u optužnici.

UŽAS U BEOGRADU! Žena (66) pronađena mrtva u stanu sa OGREBOTINAMA I OPEKOTINAMA, sumnja se da je zlostavljala ćerka!

Zoran je, prema tom dokumentu, sa kopna počeo da joj zadaje udarce u glavu još uvek nepoznatim oruđem. Dok se nalazio iznad nje, više puta ju je udario u glavu, usled čega je Jelena preminula, ali je pre smrti udahnula vodu iz kanala.

Svi se isključili

U optužnici se navode i svedočenja očevidaca, a među njima je i jedan biciklista koji je video Zorana i Jelenu zajedno na nasipu. Sudski veštak Dragomir Vasiljević, koji je analizirao snimke sigurnosnih kamera sa obližnje kuće, kao i sa autobusa koji tuda saobraća, utvrdio je da je taj biciklista zaista mogao da vidi muškarca i ženu na nasipu, tačno u 16.58. Pri tom, i veštačenje baznih stanica mobilne telefonije pokazalo je da su se Jelena i Zoran morali susresti na nasipu između 16.56 i 17.04, u vreme kad je ona ubijena.

printscreen/pink.rs

Ovo veštačenje je, međutim, pokazalo i nešto veoma zanimljivo u vezi sa članovima Zoranove porodice:

POLICAJAC NA ODMORU HEROJ! Uhapšen napadač koji je mačetom povredio muškarca u Nišu!

"U analizi kretanja telefona Zoranovog sina Uroša, brata Miloša i oca Vladimira, može se zaključiti da su sva trojica u to vreme bili ili isključeni ili nisu imali bilo kakvo kretanje koje se može pratiti", navodi se u optužnici.

Podsetimo, Zoran je uhapšen 15. septembra 2017, i od tada je u pritvoru. 

Ključnih pet detalja iz dosadašnje optužnice

1. TRAGOVI BLATA Materijalni tragovi iz nepotvrđene optužnice, na osnovu kojih se tvrdi da je Zoran ubio Jelenu Marjanović, jesu tragovi blata nađeni na njegovim farmerkama, potpuno identični blatu sa mesta zločina.
2. DNK TRAG Tužilaštvo tereti Marjanovića i na osnovu njegovih DNK tragova nađenih na Jeleninom donjem vešu i mobilnom telefonu.
3. KRV U KOLIMA Dokaz za koji se smatra da je neosporan jeste i Jelenina krv sa zadnjeg sedišta "mercedesa", kojim su na borčanski nasip 2. aprila 2016. došli ona, Zoran i Jana. Osim toga, u optužnici se dodaje još da je Jelenin DNK nađen i na podu automobila, kao i u njegovom prtljažniku.
4. MOBILNI TELEFONI Dobar deo optužnice zasniva se i na veštačenju baznih stanica, kojim je utvrđeno da su se Zoran i Jelena sreli na nasipu između 16.56 i 17.04 časova, što tačno odgovara periodu u kojem se, kako se navodi, desio zločin.
5. POLIGRAF Optuženi Marjanović je posle ubistva supruge bio na poligrafskom ispitivanju, kojim je utvrđeno da nije rekaň istinu kada su mu postavljana pitanja u vezi sa okolnostima pod kojima je došlo do zločina. Utvrđeno je da je odgovarao na pitanja pod uticajem sedativa, zbog čega je ponovljeno ispitivanje. Što je još čudnije, drugi put je "prošao", ali tada nije pokazao nikakve emocije.

TUŽILAŠTVO IMA KLJUČNI DOKAZ PROTIV ZORANA! Muž ubijene pevačice "Granda" ipak ide pred sudiju, OPTUŽNICA POSTAJE PRAVOSNAŽNA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran miljkovic

pre 5 godina

ОПЕТ ПО НАЛОГУ ПИШЕТЕ О МАРЈАНОВИЋУ,ОВИ ДЕТАЉИ СУ ИСТИ И БЕЗВРЕДНИ,КОЈИ ПОЛИГРАФ,КОЈЕ БЛАТО,ПА ТО НИСУ ДОКАЗИ,ГДЕ ЈЕ ПРЕДМЕТ,ГДЕ ЈЕ ЈЕЛЕНИНА КРВ НА ЗОРАНУ,ОДАКЛЕ ТРАГОВИ ЈЕЛЕНИНИ СА ДРУГЕ СТРАНЕ НАСИПА,ЧИЈИ ЈЕ ДНК ПРОНАЂЕН ИСПОД НОКТИЈУ ЈЕЛЕНЕ.

Valentina

pre 5 godina

Bravo!!! konacno da nam bude lakse,pravde ima ali je tezak put do nje.Zbog svega a najvise zbog male Jane , zbog svake njene suzice morate istinu isterati na videlo...

Lala iz Banata

pre 5 godina

Било је извршилаца али и саизвршилаца, помагача и подстрекача...Све по реду...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija