• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

30.06.2018

10:10

SAMO MALO  POMERI PELENU DA TI GA POLAKO...NEZAPAMĆENO ZVERSTVO KOD ZAJEČARA, Pokušao da siluje bolesnu staricu (82!

Vesti

SAMO MALO POMERI PELENU DA TI GA POLAKO...NEZAPAMĆENO ZVERSTVO KOD ZAJEČARA, Pokušao da siluje bolesnu staricu (82!

Podeli vest

Dušan V. (63) se ušunjao u kuću skoro nepokretne komšinice Savke D. (82), svukao se go, legao na nju i počeo da je skida * Tad je u kuću ušao Savkin sin i izbacio nasilnika, koji je ubrzo uhapšen

Dušan V. (63) iz zaječarskog sela Rgotina uhapšen je u četvrtak uveče nakon što je pokušao da siluje skoro nepokretnu komšinicu Savku D. (82) u njenoj kući! Nesrećnu staricu spasio je njen sin, koji se vratio iz prodavnice i odmah nasrnuo na nasilnika! Dušan je uspeo da mu pobegne, ali su ga brzo pronašli policajci i uhapsili ga!

Dušan, inače, ima prebivalište u zaječarskom naselju Višnjar, ali je od pre mesec dana prešao u Rgotinu i uselio se u kuću Rumene N.

- Dušan se doselio kod mene jer sam stara i nemoćna, a on mi pomaže oko kućnih poslova. Znam da voli da popije, ali ne mogu da verujem da je pokušao da mi siluje komšinicu. Odlazio je često kod Savke i napijao se sa njenim sinom. Ako je tačno da ju je napastvovao, neka ide u zatvor - kazala je Rumena.

UHAPŠEN PEDOFIL U JAGODINI: Predstavljao se kao jedanaestogodišnjak, pa navodio devojčicu da mu šalje gole slike!

Savka nam je ispričala da ju je Dušan i ranije napastvovao.

- Tada sam ga udarila flašom u glavu i vrištala, pa je pobegao, plašeći se od mog sina. U četvrtak je sačekao da moj sin ode do seoske prodavnice, pa mi se ušunjao u kuću. Ja sam stara i nemoćna od šloga, zbog čega mi je oduzeta i leva ruka i leva noga, pa uglavnom ležim u krevetu - priča Savka.

JezivoRekla sam mu da sam nemoćna, da nosim pelene... On je rekao: "Ne brini, ja ću pomeriti pelene i polako ću da ti ga..."Savka D. (82)

Preti mu do 15 godina zatvora

Protiv Dušana je podneta krivična prijava za pokušaj silovanja. On će najverovatnije odgovarati za teži oblik ovog krivičnog dela, s obzirom na to da je zlostavljao nemoćnu i bolesnu staricu, za šta mu preti do 15 godina zatvora.

Dušan se, kaže ona, iznenada stvorio pored njenog kreveta i svukao pantalone i gaće.

- Počeo je da mi maše pred očima svojim polnim organom! Prestravila sam se i zaplakala. Molila sam ga da me ne dira, rekla sam mu da sam nemoćna, da nosim pelene... On mi je rekao: "Ne brini, ja ću da pomerim pelene i polako ću da ti ga..." Onda je skočio na mene. Počeo je da mi svlači odeću. Vrištala sam: "Ljudi pomagajte! Ubi me Duško, ubi me Duško! - jada se Savka.

U tom trenutku je u kuću ušao Savkin sin. Zgrabio je Dušana s leđa i golog ga izvukao iz kuće. Dograbio je motku, da isprebija napasnika, ali je Duško uspeo da navuče pantalone i da pobegne.

SILOVAO DEVOJKU, PA JE PODVODIO PRIJATELJIMA: Uhapšena četvorica muškaraca iz Valjeva

Zaječarska policija je iste noći uspela da pronađe manijaka i uhapsi ga.

Prilikom hapšenja Dušan se pravdao da je samo hteo da "pomogne starici da se bolje namesti u krevetu, da je bio i malo pripit, ali da nije imao loše namere..."

Nasilniku je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Zaječaru. Nadležni sudija će potom odlučiti da li će Dušanu odrediti pritvor do 30 dana. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!
Politika

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!

U iščekivanju odluke Dragana Đilasa o tome da li će udostojiti svoje birače učešćem na beogradskim izborima koji će se održati 02. juna, ili će ipak preovladati njegova neodgovornost i nesposobnost, prvi među političkim licima koje Đilas plaća i izdržava, Borislav – Borko Stefanović, jutros se pojavio na Radio Televiziji Srbije.

18.04.2024

12:52

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija