• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.07.2018

15:17

UBISTVO ADVOKATA NAPAD NA PRAVOSUĐE I DRŽAVU! Tužilaštvo za organizovani kriminal preuzelo istragu ubistva Miše Ognjanovića, uključena i BIA!

Vesti

UBISTVO ADVOKATA NAPAD NA PRAVOSUĐE I DRŽAVU! Tužilaštvo za organizovani kriminal preuzelo istragu ubistva Miše Ognjanovića, uključena i BIA!

Podeli vest

Tužilaštvo za organizovani kriminal danas je od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu preuzelo istraživanje slučaja ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, a u istragu je uključena Bezbednosno informativna agencija, rekao je predsednik Advokatske komore Beograd Jugoslav Tintor

Ovu odluku donelo je Republičko javno tužilaštvo sa obrazloženjem da ovaj čin ubistva prepoznaje kao napad na pravosuđe i državu i da je ovaj događaj od opšteg javnog interesa, rekao je Tintor na skupu beogradskih advokata ispred Višeg suda u Beogradu, a povodom ubistva Ognjanovića.

NASTAVLJEN KRVAVI RAT! UBILI MIŠU DA ZAPRETE LUKI: Policija veruje da je ubistvo advokata Ognjanovića nastavak RATA KLANOVA BOJOVIĆ I ŠARANOVIĆ!

Tintor je preneo da je Komora ove informacije dobila danas.

Takođe je obavestio advokate da je na sastanku sa ministarkom pravde Nelom Kuburović dogovoreno formiranje stalnog tela koje će pratiti slučajeve napada na advokate, a koje će činiti predstavnici Advokature, Ministarstva pravde, sudija i tužilaca.

ATENTATORI NA ADVOKATA SU OZBILJNI PROFESIONALCI! Ubice Miše Ognjanovića nosile SILIKONSKE MASKE kakve se često koriste u MAFIJAŠKM UBISTVIMA U CRNOJ GORI!

Poznati beogradski advokat krivičar Zora Dobričanin Nikodinović apelovala je sa skupa na pojedine medije da ne kriminalizuju Ognjanovića, kao ni advokate uopšte, poručujući da oni brane ljude, a ne dela ili kriminalne organizacije. 

Ispred zgrade Višeg suda u Beogradu okupilo se više stotina beogradskih advokata, sa željom da apeluju na nadležne da izvršioce i nalogodavce ubistva što pre privedu pravdi kako se ovakvi zločini više ne bi ponavljali.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 5 godina

Jako vazno otkriti pocinioca ovog zlocina. Drzava ce sve uciniti!

Dajana

pre 5 godina

Treba da se nadje pocinioc ubistva, ali ne treba dizati jos vecu uzbunu kod gradjana protestima. Delovati mirno,al efikasno.

Fudbaler

pre 5 godina

Svi dr\avni organi moraju da se uključe u rešavanje ovakvog slučaja.

djordje

pre 5 godina

Želim da budem surov, nepristojan, prost,... ali ne mogu. Žalosno je i jadno kako se barata rečima, naslovima, kako se kancer širi sve više i više. "Napad na advokata napad na državu" U redu pa šta onda? Ako je ta država vredna koliko i jedan ili još bolje koliko svi ti advokati kakvi su da su, a znamo kakvi su, tesko toj državi i li bolje rečeno: teško ljudima u toj i takvoj državi, sa takvim advokatima. Ščepali su oni odavno, državu i sa njom i svu ovu bedu od naroda, koji je izmučen, izmožden, koji ne primećuje da se polako vraća u doba robova. Sve u korist države (čitaj: u korist advokata, tužioca, pravobranilaca, policije, dragih nam političara bez kojih ne bi preživeli ni jedan da. Nije dobro što je ubijen na takav način. Ja bi ga ubio na način na koji oni nas ubijaju: svaki dan po malo, kad ustane ujutru da nezna na koju će stranu od obaveza prema našem divnom državnom aparatu. Sa još boljim pravosudnim aparatom.

Sanja

pre 5 godina

Svako mora da odgovara za pocinjeni zlocin i da se nadje pred pravdom.

Perakaže

pre 5 godina

Prvo, advokati deru kožu onima koje navodno brane, a brane kriminalce. Velik je uspeh advikata kada se kriminalac oslobodi optužbe. Advokatske tarife mogu da budu visoke i nekoliko stotina hiljada Evra. Drugo, brane očigledne kriminalce za velike pare. Zbog toga kriminalci sa čak 30 prijava šetaju slobodno u Beogradu i upucavaju koga god stignu. Naravno žao mi je čoveka, ali pošto NIJE DRŽAVA ubila advokata, ne treba da se paradira pred državom. Interesantno, niko od advokata ne zove državu kada treba klijent da se odere i da mu se skida koža. Neka uvedu poznate i prihvatljive tarife i niko ih neće dirati. To su ljudi koji odlično žive od kriminala, pe nemojte se čuditi ako nekom baš stanu na žulj.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija