• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/informer

17.08.2018

22:37

HOROR KOD SMEDEREVSKE PALANKE! Monstrumi terali devojčicu (13) na oralni seks, pa snimak poslali njenoj majci!

Vesti

HOROR KOD SMEDEREVSKE PALANKE! Monstrumi terali devojčicu (13) na oralni seks, pa snimak poslali njenoj majci!

Podeli vest

Policija je uhapsila A. B. (22) i njegovog vršnjaka M. Ž. iz Selevca kod Smederevske Palanke, osumnjičene da su 13-godišnju devojčicu primorali na oralni seks, sve to snimali, a zatim video-zapis poslali njenoj majci. Osumnjičeni su, navodno, maloletnicu našli u Beogradu. Kako su se i gde upoznali, još se utvrđuje

- Devojčicu, koja ima samo 13 godina, primorali su na oralni seks. Iživljavali su se nad njom i sve to su snimali - kaže sagovornik upoznat sa istragom.

Kada je shvatila na šta su je primorali, devojčica je bila u strahu, nije smela nikome da ispriča šta je preživela, već se povukla u sebe i ćutala o traumi i seksualnom zlostavljanju.

Seksualnim predatorima, međutim, nije bilo dovoljno što su devojčicu primorali na oralni seks, već su uspeli da nabave broj mobilnog telefona majke maloletnice.

Ženi su na jednu od aplikacija poslali snimak kako se seksualno iživljavaju nad njenom maloletnom ćerkom. Žena je bila u šoku. Prvo nije znala kako da reaguje da još više ne povredi ćerku posle onoga što je preživela - dodaje izvor.

Pixabay

Smogla je snage da ceo slučaj prijavi istražiteljima da bi zaštitila svoje dete, ali i da seksualni zlostavljači ne zloupotrebe još neku devojčicu.

- Odmah nakon prijave snimka seksualnog iživljavanja nad detetom, istražitelji su identifikovali osobu sa čijeg je broja mobilnog telefona poslat kompromitovani video-zapis. Osumnjičeni 22-godišnji A. B. je lociran i uhapšen, a u Selevcu je priveden i njegov saučesnik. Obojica osumnjičenih se terete za obljubu maloletnog lica, tačnije deteta - kaže izvor.

MALOLETNIK (17) SILOVAO DEČAKA (13): Legao je preko mene, nisam mogao nikako da pobegnem! HOROR U BANATSKOM BRESTOVCU!

Obojici osumnjičenih je određen pritvor do 30 dana. Za obljubu deteta, krivični zakon predviđa kaznu zatvora od tri do dvanaest godina.

Inače, rođak jednog od osumnjičenih je takođe hapšen zbog seksualnih delikata, pre nekoliko godina silovao je maloletnicu u Smederevu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lola

pre 5 godina

Narod sve bolesniji, perverzniji i beskrupulozniji. U buduce ce biti prava retkost naici na nekog sa normalnim sistemom vrednosti u glavi. Ovaj slucaj je prijavljen, a verovatno na 1 prijavljeni, ima vise desetina neprijavljenih slucajeva.

Ljube

pre 5 godina

Sve j to direktna posledica onoga što omladina i deca gledaju na TV uživo, u realiti programima. Državo, najoštrije sankcioniši svaki nemoral sa TV ekrana ili zabrani te programe jer su posledice koje ti programi izazivaju stravično loše pa našu decu i omladinu, na više načina. Ko hoće takav sadržaj neka ide na plaćene porno kanale ali zaštitite maloletnike od te pošasti i gadosti.

Milovan

pre 5 godina

Pa verovatno i njena mama gleda te farme i ostale visoko intelektualne emisije.

Banjo

pre 5 godina

A bre do kada hapsenje takvih. Sto se u izvestaju ne napise opirao se hapsenju, i potegao za oruzjem. Ostalo se lako zavrsava. Nego ovako sad mu svi placamo smestaj i hranu 3 godine. I kad izadje imace 25 godina i opet ce neku silovati i ubiti. I opetneko drugi kriv.

goran

pre 5 godina

znaci osuditi maksimalno. kad mu primer rodjaka nista nije ukazao znaci da mu je takva familija te ga stoga kazniti maksimalnom kaznom za primer i opomenu svima a najvise njegovima.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija