• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

06.09.2018

11:09

OSTOJIĆ IZREŠETAN U SAČEKUŠI, RANJENA I NJEGOVA SUPRUGA: Policija traga za ubicom, mesto zločina i okolne ulice blokirane!

Vesti

OSTOJIĆ IZREŠETAN U SAČEKUŠI, RANJENA I NJEGOVA SUPRUGA: Policija traga za ubicom, mesto zločina i okolne ulice blokirane!

Podeli vest

Damir Ostojić Šijan (42) je ubijen, a njegova supruga Sandra Jošić (40) je ranjena nedaleko od kuće u kojoj su u Banjaluci živeli. U trenutku pucnjave auto je bio u pokretu, a napadač je uspeo da pobegne. U toku je velika policijska akcija i potraga za napadačem 

Uviđaj je trajao celu noć i prisustvovao je republički javni tužilac Svjetlanka Bijelić. 

Izvor iz istrage otkriva da je ubica sačekao žrtvu u trenutku kada je automobilom skretao u ulicu u kojoj stanuje, piše SrpskaInfo.

- Ubica se sakrio iza drveta i kada je automobil usporio ispalio je više rafala u D.O. koji je preminuo na mestu ubistva - izjavio je Srpskainfo.

Policija je, kako se navodi, već privela više osoba iz kriminalnog miljea  zbog sumnje da se mogu dovesti u vezi sa ovim ubistvom i u toku su saslušanja.

AUTOMOBILOM SLETELI U NIŠAVU! Trojica mladića povrđena u saobraćajnoj nesreći

Ostojić, koji je banjalučkoj policiji od ranije poznat, nakon što je pretučen, pokušao da ubije sugrađanina.

POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE U SELU NADOMAK KLADOVA! Meštani sumnjaju da se mala Anabela (8) ubila u Dunavu jer ju je IMUĆNI OTAC ZAPOSTAVIO?!

Svi prilasci mestu zločina u Kozarskoj ulici i dalje su blokirani za saobraćaj, a nakon legitimisanja, policija propušta samo pešake, koji žive u okolnim kućama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija