• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

27.09.2018

22:27

POTRESNA ISPOVEST DEČAKA N. Š. (9) IZ SELA KOD KLADOVA Komšija me silovao više od godinu dana. Ćutao sam jer sam ga se bojao!

Vesti

POTRESNA ISPOVEST DEČAKA N. Š. (9) IZ SELA KOD KLADOVA Komšija me silovao više od godinu dana. Ćutao sam jer sam ga se bojao!

Podeli vest

Danijel je to radio mnogo puta, i meni i još jednom dečaku. Njemu je pretio, a ja sam ćutao i trpeo, kaže N. Š. Pedofil u policiji priznao da je silovao oba dečaka

Komšija Danijel me je silovao više od godinu dana. Mnogo puta je to radio i meni i još jednom dečaku iz susednog sela. Njemu je pretio, a ja sam ćutao i trpeo. Bojao sam se, priča mali N. Š. (9) iz jednog sela kod Kladova, kog je zverski seksualno zlostavljao Danijel S. (35) iz istog mesta.

Hteo da ga ubije

Neverovatnim spletom okolnosti Danijel je uhapšen u ponedeljak zbog sumnje da je silovao drugog dečaka, 13-godišnjeg N. S. iz susednog sela! U policiji je to priznao, briznuo je u plač, pa je tek onda otkrio da je zlostavljao i devetogodišnjeg N. Š. iz komšiluka!

Foto: Informer

Užas

Teško mi je... Mom detetu tako nešto da radi... Ma bilo kom detetu. On je... Ne znam šta da kažem za njega!

Otac dečaka

Ovaj mališan, koji pohađa treći razred osnovne škole, kazao je da ga je Danijel vodio na zabačena mesta uz Dunav i u jedan šumarak.

- Vodio me je na Bogaze i u Turski rit. Znao sam da je vodio tamo i tog drugog dečaka. Njemu je i pretio.... Meni je samo rekao da ćutim... Mnogo puta mi je to radio. Mnogo, ali sam ćutao... I još se bojim... Plašim se kada prolazim pored njegove kuće. Plašim se i Danijelove majke Jovanke - priča ovaj dečak, gledajući u zemlju.

Njegov otac Dejan Š. kazao nam je da ništa sumnjivo u ponašanju svog sina nije primetio i umalo se onesvestio kad je od policajaca čuo šta je Danijel radio njegovom sinu.

- U ponedeljak uveče inspektori su došli kod nas i odvezli nas u stanicu. Kada im je moj sin ispričao šta mu je ovaj radio, zanemeo sam od šoka! Danijel je svašta radio mom sinu... To je trajalo godinu dana, a ja ništa nisam primetio, to ne mogu da shvatim! Išao sam i kod učiteljice, pitao je da li je možda nešto primetila, ali je i ona bila šokirana - navodi Dejan.

U policiji su mu rekli i da Danijel nije terao njegovog sina samo na oralni seks već ga je i analno silovao!

Ljubavne poruke

- Odmah smo otišli na pregled kod lekara, ali mom sinu nisu otkrivene nikakve povrede jer je prošlo dosta vremena. Dete mi je upropastio! - očajan je otac.

Danijelova majka: Moj sin je nedužan u pritvoru

Foto: Informer

- Mene interesuje samo istina! Ti dečaci su mogli svašta da ispričaju, ali pitanje je da li je to istina - ističe Jovanka.
Danijela su, prema njenim rečima, uhapsili u ponedeljak oko 17 sati u kući, kada se vratio s posla.
- Odveli su ga u policiju, a meni ništa nisu rekli. Posle su se vratili i tražili njegov mobilni, i ja sam im dala. Saznala sam za šta ga terete tek posle saslušanja. Pitala sam sina u policiji: "Deki, šta si uradio?!" On je ćutao. Ponovo sam ga pitala isto, i on se rasplakao... Moj sin je ometen u razvoju. Išao je u specijalnu školu! Ne znam šta je pričao ili napisao u stanici, ali sam uverena da nije to uradio! On je zaposlen i znam da ga interesuju devojke, iako meni nikada nije rekao da ima neku... - kaže Jovanka.

On priznaje da je u prvi mah bio spreman i da ubije Danijela, ali sada se malo smirio:

- Teško mi je... Mom detetu tako nešto da radi... Ma bilo kom detetu. On je... Ne znam šta da kažem za njega!

Inače, za stravično zlostavljanje saznalo se tek kad je drugi zlostavljani dečak sve ispričao svojim rođacima.

Naime, trinaestogodišnji N. S. je nedavno sa majkom Rumunkom, nakon očeve smrti, otišao u Rumuniju, a tamo ga je tetka uhvatila kako puši cigarete. Počela je da ga grdi, pitala ga je kad je i zašto počeo da puši, a mališan je briznuo u plač i priznao joj da je propušio kad je jedan čovek u Srbiji počeo da ga tera na seks!

Rođaci su mu odmah pregledali mobilni telefon, u kom su našli Danijelove ljubavne poruke, u kojima poručuje dečaku da mu se mnogo sviđa i da ga voli!?!

Rođaci su potom sa N. S. otišli u Kladovo, u policiju, gde su prijavili ceo slučaj, i Danijel je uhapšen. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija