• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

01.10.2018

09:46

PIJANA MAJKA NOŽEM UBOLA SINA! Nezapamćena porodična drama u Beogradu!

Vesti

PIJANA MAJKA NOŽEM UBOLA SINA! Nezapamćena porodična drama u Beogradu!

Podeli vest

Snežana Garača (48) nožem je juče ujutru u rame ubola sina Dragišu Mitrovića (22) u porodičnoj kući u beogradskom naselju Marinkova bara. Srećom, mladić je samo lakše povređen, a Snežani je alko-test pokazao da ima čak 1,2 promila alkohola u krvi

Porodična drama dogodila se oko dva sata iza ponoći u Ulici Stefana Prvovenčanog. U policiji kažu da se za sada ne zna razlog napada.

- Pretpostavlja se da je ranjavanju prethodila svađa između majke i sina, ali se za sada ne zna zbog čega su se oni posvađali. U jednom trenutku je Snežana, koja je bila u alkoholisanom stanju, zgrabila nož i zarila ga sinu u rame - kaže sagovornik iz policije.

O krvavom porodičnom obračunu, kako objašnjava naš sagovornik, odmah je pored policije obaveštena i Hitna pomoć, koja je ranjenog Dragišu Mitrovića prevezla u Urgentni centar.

- Lekari su mu ušili ranu i njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno. S druge strane, Snežana je uhapšena, a budući da je bila agresivna i vidno pijana, urađen je i alko-test koji je pokazao da je u trenutku napada imala više od 1,2 promila alkohola u krvi - rečeno je u policiji.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 5 godina

boze sacuvaj. sta je sa nama ?nemogu da verujem da se desavaju takve stvari!!!! gde mi to zivimo?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija