• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

01.10.2018

10:26

TUGA U NOVOM PAZARU! Preminula i majka sestara koje su  izgorele u stravičnom požaru!

Vesti

TUGA U NOVOM PAZARU! Preminula i majka sestara koje su izgorele u stravičnom požaru!

Podeli vest

Anica Mujković, majka Šemse i Alise koje su izgorele u požaru u zgradi Bor u Novom Pazaru, preminula je tokom noći od povreda koja je zadobila u vatrenoj stihiji


Ona će, kako Informer saznaje, biti sahranjena u podne zajedno sa ćerkama na Velikom groblju.

Požar je izbio u jednom stanu a zatim se proširio na okolne i krovnu konstrukciju. Ališa i Šemsa preminule su na licu mesta a njihova majka teškim telesnim povredama podlegla jedva dana kasnije.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija