• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.10.2018

08:44

GRUB SEKS JE BIO DOBROVOLJAN?! Kreator Darko Kostić IZAŠAO IZ ZATVORA, najverovatnije će IZBEĆI NOVU PRIJAVU za seksualno napastvovanje!

Vesti

GRUB SEKS JE BIO DOBROVOLJAN?! Kreator Darko Kostić IZAŠAO IZ ZATVORA, najverovatnije će IZBEĆI NOVU PRIJAVU za seksualno napastvovanje!

Podeli vest

Modni kreator Darko Kostić (38) najverovatnije će izbeći novu prijavu za seksualno napastvovanje!

On je u subotu uveče priveden na saslušanje u policiju, posle "bučnog i grubog seksa" sa izvesnim Vojislavom B. (24), sa kojim se upoznao preko aplikacije "Grindr gej". Međutim, utvrđeno je da ovaj put nema elemenata krivičnog dela, jer se radilo o dobrovoljnom odnosu.

Šta je "Grindr gej"?

Aplikacija "Grindr gej" se pojavila 2009. i unela svojevrsnu revoluciju u sklapanju brzih poznanstava za gej i biseksualne muškarce širom sveta, pa i u Srbiji. U pitanju je geosocijalna aplikacija koja pokazuje približnu udaljenost ostalih korisnika, što omogućava da bilo kad i bilo gde nađete nekog raspoloženog za seks, upoznavanje, dopisivanje. Uključi se aplikacija, proveri se gde su najbliži "kandidati" za seks i sledi brzo ugovaranje.

Darko i Vojislav su, kako je Informer objavio, ugovorili sastanak i seks u Dobračinoj ulici u centru Beograda. Navodno je posle nekog vremena među njima izbila žučna svađa, koja se čula i u komšiluku. Pretpostavlja se da je upravo neko od komšija to prijavio policiji. Interesantno je, međutim, da je Kostić na svom Fejsbuk profilu naveo da je on tog dana bio u Monaku!

Advokat Jovana Ralević, koja zastupa Kostića, potvrdila nam je da su povodom ovog "incidenta" obojica saslušani u svojstvu građana, ali da nema informaciju da je protiv njenog klijenta pokrenut postupak.

- Smatram da je u pitanju očigledno lažna prijava, bez ijednog elementa bilo kog krivičnog dela, te se nadam da nadležno tužilaštvo istu neće uzimati u razmatranje - navela je Ralevićka.

Foto: Informer

Kako smo saznali, i Darko i Vojislav su potvrdili u policiji da su se upoznali preko aplikacije za pronalaženje gej partnera, ali nisu hteli da odaju zbog čega je izbila svađa između njih. Tvrdili su da se nisu potukli, već samo malo pogurali. Nezvanično saznajemo da je problem nastupio kada je Kostiću u toku seksa pukao kondom. Vojislav je, navodno, insistirao da tada prekinu odnos, u strahu od zaraze, ali je kreator to odbio i išao do kraja!

DARKO KOSTIĆ SILOVAO PARTNERA?! Modni kreator ponovo priveden, pukao mu kondom tokom seksa, MLADIĆ GA UZALUD MOLIO DA STANE!

Prema informacijama iz Kostiću bliskog okruženja, saznajemo da je on "frapiran" svime što ga je snašlo u poslednje vreme.

- Darko je ubeđen da mu neko namerno pakuje lažne optužbe i od života pravi pakao. On nikad nije krio da je gej i ne vidi u tome ništa protivzakonito. Ali smatra da neko to zloupotrebljava i pokušava da ga predstavi kao nekakvog nasilnika - otkriva nam Kostićev poznanik.

Podsetimo, protiv poznatog modnog stiliste podignuta je optužnica 14. avgusta zbog pokušaja obljube maloletnog pevača J. L. (15), učesnika šoua "Neki novi klinci", kao i zbog drogiranja sa B. Š. (22), koga je navodno takođe pokušao da siluje. Zbog toga je u pritvoru proveo skoro dva meseca.

Osim toga, Kostić je i u junu prošle godine privođen zbog posedovanja narkotika nakon što je policija u njegovom stanu našla kokain i tečni ekstazi, poznat pod nazivom "droga za silovanje". Tada mu je pozlilo u stanu, pa je njegov prijatelj pozvao Hitnu pomoć. Lekari su konstatovali da je pod dejstvom opijata i o tome su obavestili policiju. 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Izbeglica iz Srbije

pre 5 godina

Zemlj Srbija. U njoj samo uspevaju političari,tajkuni,biznismeni,kriminalci,lopovi,nasilnici,navijači,dileri,starlete,itd,itd. Ali su svima samo kontraverzni.

Ljube

pre 5 godina

Kostić prvo treba da uskladi priču sa svojim advokatom - kako je mogao da bude u Monaku a da ga policija privede iz Dobračine? To čak ni Hudini ne bi mogao da izvede ...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija