• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2018

08:32

(FOTO) OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O SMRTI NIŠLIJE KOJI SE UTOPIO U TISI! Milanova majka očajna: Mog sina je TUGA ODVELA U SMRT!

Vesti

(FOTO) OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O SMRTI NIŠLIJE KOJI SE UTOPIO U TISI! Milanova majka očajna: Mog sina je TUGA ODVELA U SMRT!

Podeli vest

Telo Nišlije Milana Milenkovića (36), koji je 12. oktobra skočio s mosta u Tisu kod Sente, nađeno je četiri dana kasnije u reci nadomak obale. Na osnovu obdukcionog nalaza koji je rađen na novosadskom Institutu za sudsku medicinu, potvrđeno je da je reč o mlađem muškarcu, reč je o utapanju, jer na telu nema tragova nasilja

Milan je radio u jednoj građevinskoj firmi u Senti sa svojim stricem Miroslavom Matejićem, koji je i prijavio njegov nestanak.

- Milanov otac je radio u ovom preduzeću, a nakon njegove smrti, pre tri i po meseca, on je zauzeo očevo mesto. Bio je dobar radnik, nisam primetio da ga je nešto mučilo - kaže Miroslav.
Poslednji put stric i bratanac videli su se veče uoči tragedije.

- Kad smo se rastali, ja sam otišao u svoj stan, dok je on produžio do Čoke, gde je stanovao. Sutradan sam mu telefonirao, a pošto se nije javljao, pozvao sam njegovog stanodavca. Ispostavilo se da se on slučajno zatekao baš u blizini mosta na Tisi, rekao mi je da vidi policiju i Milanov auto "pežo 308" - priča očajni Miroslav.

Foto: informer.rs

Policajci su mu prekjuče javili da su pronašli Milanovo telo i da ništa ne ukazuje da ga je neko ubio.
Inače, Miroslav je, pre selidbe u Čoku i Sentu, živeo u Nišu s majkom Mirjanom.

- Moj sin je lepo otišao od kuće, dobro je radio, nije bio bolestan i nikakvih problema nije imao. Pod svojom upravom je imao 15 ljudi, bio je odgovoran i dobro je zarađivao. Moguće je da ga je tuga za ocem odvela u smrt. Teško je podnosio činjenicu da je ostao bez njega, ali niko nije slutio da bi ga to moglo tako daleko odvesti. Ne znam šta da mislim - rekla je majka stradalog mladića.

Po svemu sudeći nesretni mladić nije imao snage da se izbori sa prevelikom tugom u sebi, te se odlučio na najgori mogući čin, da sebi oduzme život.

Od početka traganja za telom muškarca koji je sa mosta skočio u Tisu, pretpostavljalo se da nije iz Sente, nego iz Niša ili okoline, zbog automobila koji je pronađen sa niškim oznakama. Sada je iz PU u Kikinda i potvrđeno da je reč o njemu.

Njegovo telo pronađeno je juče u poslepodnevnim satima na obali Tise. Milan je primećen u petak u ranim jutarnjim satima, njega su zapazili lokalni pecaroši koji su došli na Tisu da pecaju, iznenada su videli da neko pada sa mosta, od tada je trajala potraga za telom nesretnog mladića.

Milan se, osim što je radio u jednoj građavinskoj firmi, bavio se i sportom, bodibildingom. Smrt mladića zavedena je kao samoubistvu jer na telu nema nikakvog oblika nasilja.

 

UŽASAN PRIZOR NA OBALI TISE, ISPLIVALO BEŽIVOTNO TELO MUŠKARCA! Skočio sa UKLETOG MOSTA na kom je nestala devojčica Barbara Vitez!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija