• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs

29.10.2018

10:59

BIĆEŠ TI OVDE NEČIJA DEVOJČICA! Manijaku iz tramvaja PRETE U ZATVORU, on kuka da ga stave U SAMICU!

Vesti

BIĆEŠ TI OVDE NEČIJA DEVOJČICA! Manijaku iz tramvaja PRETE U ZATVORU, on kuka da ga stave U SAMICU!

Podeli vest

Manijak iz tramvaja Mihailo Isailović (37) prebačen je u Okružni zatvor u Beogradu posle dva dana provedena u policijskom pritvoru

On je smešten na prijemno odeljenje, što je uobičajena procedura, ali je tražio da što pre bude izolovan jer ne sme da spava u strahu od ostalih zatvorenika.

Isailović će, prema rečima sagovornika, na prijemnom odeljenju proći kroz preglede, a potom će biti odlučeno šta će sa njim.

- On je uznemiren i plaši se da će ga maltretirati drugi pritvorenici, jer se zna da robijaši baš ne vole silovatelje, pogotovo one koji napadaju i siluju decu. Čim su čuli ko je i šta je, počeli su da mu dobacuju ''Nismo ti mi babe iz tramvaja'', ''Bićeš ti ovde nečija devojčica''. Zbog toga je tražio da ga premeste u samicu - dodaje sagovornik.

ŠOK NA SASLUŠANJU MANIJAKA IZ TRAMVAJA! Mihailo se pred tužilaštvom ponašao čudno, PONAVLJAO JE SAMO DVE REČI!

Prema ponašanju Isailovića u policijskom pritvoru postoji sumnja da je u pitanju osoba sa ozbiljnim psihičkim problemima. On je, navodno, pričao sam sa sobom u policijskoj ćeliji, radio je sklekove, pozivao se na boga, a navodno je i onanisao.

- Kada je prebačen u pritvor u Okružnom zatvoru i susreo se sa pogledima i dobacivanjem drugih pritvorenika, bio je manji od makovog zrna. Postoji mogućnost da iz tužilaštva zatraže njegovo veštačenje i, ukoliko komisija utvrdi da je on psihički bolesna osoba i da nije u stanju da prati suđenje, da bude prebačen u zatvorsku bolnicu - kaže sagovornik.

(VIDEO) UŽAS U BEOGRADSKOM TRAMVAJU! Manijak napao devojčicu (15), PUTNICI NEMO POSMATRALI!

Mihailo je postao najomraženija osoba u Srbiji nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak od 25. oktobra na kome u tramvaju seksualno zlostavlja devojčicu od 15 godina. On je žrtvu u jednom trenutku pritisnuo skroz do prozora i dodirivao je po intimnim delovima tela.

Bes javnosti izazvale su i žene koje su sve to nemo posmatrale. Ipak, iste večeri on je uhapšen pošto je u jednoj pekari ukrao parče bureka. Kada je policija došla po njega, odmah su ga prepoznali i shvatili da se radi o manijaku iz tramvaja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deda Đoka

pre 5 godina

Pa nije psihički bolesna osoba čim zna śta ga čeka u zatvoru. Neka tamo onaniše po ceo dan. Ako mu dozvole.

Vlado

pre 5 godina

Da ne bi ti u hotel manijače? Vidi ti njega: "...ali je tražio da što pre bude izolovan jer ne sme da spava u strahu od ostalih zatvorenika." I treba da stalno spava u STRAHU, sto puta većem od straha devojčice, koju je napastvovao!

srbin iz srbije

pre 5 godina

Cuj ima strah, dali su devojcica i ostali u tramvaju imali strah od njega ??

jovica

pre 5 godina

Povremeno dokazuje da ipak nije ni lud ni blesav! Milicijo, postupi po zakonu!

Pedro

pre 5 godina

Dosadni ste više sa ovim, šta bi ste hteli sad da linčujete čoveka koji je poremećen? Skoro pa cela zapadnjačka elita su sve sami pedofili i perverznjaci, a ima ih i kod nas sve više. Što malo ne prozivate njih? Naravno, ja osuđujem ovakve stvari, nije bitno ko ih radi, ali mi smeta što se digla i kuka i motika na ovog nesretnika. De se malo saberite, i pustite stručne ljude da oni rade svoj posao.

Ljube

pre 5 godina

Da neće možda VIP tretman? Da je taj stvarno bolestan bilo bi mu sve jedno gde je i sa kime je nego misli da je mnogo pametan pa da se izvuče na psihičke probleme. Baš i treba da ga stave među ostale zatvorenike pa da dobije lekciju - zatvor tome i služi, da se takvi "junaci" koji nasrću na decu prevaspitaju.

Marko

pre 5 godina

Da si moje dete tako napao, ne bi ni stigao do zatvora. Imas ti srece...

Posmatrač

pre 5 godina

Ko bi trebao da siluje zatvorenike? To moze uraditi neko ko je sklon tome,ko je vec silovao,i osudjen,a u zatvoru onda dobija nagradu da siluje druge i zadovoljava svoje bolesne potrebeA onaj koji je silovan ce za neko vreme dobiti mogucnost da siluje nekog novog.Ako neko moze nekaznjeno da siluje,mozda ce mu se svideti neki robijas koji je osudjen za npr.saobracajni prekrsaj ili kradju,pa ce i njega silovati.Mnogi ce zbog torture poludetu i postati manijaci,pa kad izadju nekog silovati.Ima dosta slucajeva da su osudjeni za kradju,prevaru nakon izlaska silovali.Pojedinci koji su skloni tome verovatno mastaju da odu u zatvor i siluju druge.Da bi otisli u zatvor treba nekog da siluju na slobodi…Neki ce to uraditi. Zasto drzava ”proizvodi” i podstice nove silovatelje?U medijima se sa zadovoljstvom govori o torturi koju trebaju neki da dozive i prikazuju robijase,psihopate i ludake,sa zatamnjenim likom,koji se smeju i govore sta ceka ne samo pedofile,vec i one koji su osudjeni i za lakse prestupe.Ko su ti bolesnici?Savest ovog drustva?Da li oni dele pravdu?Da li neko ko je ubio i opljckao vise ljudi,psihopata,sadista,ima prava da ubija ili siluje u zatvoru? TO SU “ZESTOKI MOMCI SA ASFALTA”,PRIPADNICI RAZNIH KLANOVA KOJI SU SPREMNI DA ODERU KOZU ZIVOM COVEKU,MASAKRIRAJU LJUDE,ITD.

Nastasja

pre 5 godina

Sta lupetas majke ti mile??!!!!7Treba da ga unakaze...da vise nikada ne pomisli ni na jednu devojcicu na svetu...da ne pozeli da zivi vise!!!Ne filozofiraj previse...!!!

Jerotije

pre 5 godina

Nije lud, da je lud ne bi umeo da izabere prazan tramvaj, sa dve tri starije zene, ocigledno je da je sve planirao. Kako bira slabije zrtve koje nemogu da se odbrane...Sto nije nasrnuo na nekoga jaceg...Kako je umeo da isece burek, a da ne povredi sebe....

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija