• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

01.11.2018

23:47

PRONAĐEN AUTOMOBIL KOJIM JE NAPADNUTA CECINA KUĆA:  Mini kuper u vlasništvu jednog od vođa navijača OPTUŽENOG ZA UBISTVO!

Vesti

PRONAĐEN AUTOMOBIL KOJIM JE NAPADNUTA CECINA KUĆA: Mini kuper u vlasništvu jednog od vođa navijača OPTUŽENOG ZA UBISTVO!

Podeli vest

Beogradska policija pronašla je automobil "mini kuper" za koji se sumnja da je korišćen u napadu na kuću Svetlane - Cece Ražnatović, međutim i dalje se traga za napadičima za kojima je raspisana poternica

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, automobil je pronađen nedavno i odmah potom naloženo je njegovo veštačenje i upoređivanje njegovih detalja sa snimcima sa sigurnosne kamere.

Prema informacijama do kojih je došao "Blic", "mini kuper" je u vlasništvu navijača Nemanje Arsenovića Arse, za kojim je zbog napada na Cecinu kuću policija raspisala potrenicu. Pored njega poternica je raspisana i za vlasnikom drugog automobila koji je učestvovao u napadu.

Inače, Arsenović je u žižu javnosti dospeo u januaru prošle godine, kada je Nikola Vavić, brat vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića upucan ispred poznatog prestoničkog kluba na Terazijama.

Podsetimo, Vavić je u pomenutom klubu bio sa Milošem Nikolićem (27), koji je takođe povređen u pucnjavi koja se dogodila ispred ulaza u objekat. Zbog sumnje da su izvršili krivično delo teškog ubistva u pokušaju, iste noći, ubrzo nakon pucnjave, uhapšeni su Arsenović i Lazar Vukićević (26). Sukob Nikolića i Vavića, s jedne, i Vukićevića i Arsenovića, s druge strane, započet je još u klubu.

Prema saznanjima iz istrage, Vavić i njegov prijatelj provocirali su dvojicu mladića, pa je i u samom klubu došlo do guranja, ali ne i pucnjave.

Revoltirani, Arsenović i Vukićević sačekali su Vavića i Nikolića nakon zatvaranja kluba da izađu van i zatim su pucali pred očevicima.

Arsenović je i više nego poznat MUP-u, tužilaštvima i sudovima. Krivični dosije otvoren mu je još sa 14 godina. Od te 2000. do 2006. godine - dakle za nepunih šest godina - Arsenoviću je pisano čak 14 krivičnih prijava, mahom zbog nasilničkog ponašanja, ali i napada na službeno lice.

Te 2006. godine dobio je, međutim, prijavu za najteži zločin - teško ubistvo.

Arsenoviću je, naime, suđeno zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanja njegovog brata Nebojše (40) 14. decembra 2006. godine u blizini stadiona "Rajko Mitić".

On je prvostepenom presudom osuđen na deset godina zatvora, dok su njegovi pajtosi Ilija Vilotić (35), Branimir Matić (34) i Aleksandar Miljić dobili po takođe 10, odnosno 11 i sedam godina zatvora.

Presudom Apelacionog suda, izrečenom u aprilu 2013. godine, kazne su im delimično smanjene, pa je Arsenović umesto 10 dobio sedam godina zatvora.

Međutim, prema nezvaničnim informacijama, ova presuda mu je ukinuta, jer mu je suđeno dok je bio u bekstvu. Na ponovljenom suđenju, Arsenović je oslobođen krivice.

Podsećanja radi, napad na kuću porodice Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu dogodio se 30. septembra ove godine rano ujutru. Osobe iz dva automobila - "mini kuper" i jedan karavan iz zasad neutvrđenh razloga pokušale su da upadnu u kuću.

Ceca: Slučaj protiv N. N. lica

Porodica Ražnatović je saznala kod postupajućeg tužilaštva da se za sada slučaj vodi protiv N. N. lica i da u tom postupku nije poznat identitet osumnjičenih. Navodi iz medija ukazivali su da policija aktivno traga za konkretnim licima koja su osumnjičena.

Ipak, porodica Ražnatović veruje u efikasnost rada policije i pravosudnih organa, te apeluje da se ovaj uznemirujući slučaj i napad na njihov dom i porodicu što brže rasvetli, odnosno da se počinioci što pre privedu pravdi i sankcionišu u skladu sa zakonom.

JEZIVA NOĆ U DOMU VELIKE BALKANSKE ZVEZDE U BEROGRADU: Napad na Cecu!

 

(VIDEO/FOTO) POGLEDAJTE SNIMKE VANDALSKOG NAPADA NA KUĆU CECE RAŽNATOVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gluposti

pre 5 godina

Pisete gluposti. U pocetku napad na Cecu, sada napad na kucu. Takve obesne budale su to uradile zbog svojih teskih kompleksa, dokazivanja, medijske paznje. Jednostavno, bolesnici, jer to zdrav covek ne moze uraditi. U celoj prici u zizi je Ceca. Meni su vise desetina puta kolima, kamionima rusena ograda, jer mi je kuca na uglu dve ulice, policija je vrsila uvidjaj, a nikome to nije trebalo da objavi, jer sam obican, zdrav i normalan covek, a ipak cenjen i poznat u zdravim i normalnim krugovima, poznatih i javnih licnosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija