• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.11.2018

23:15

UCENJIVAO JE GOLIM SLIKAMA: Pedofil devojčici DAVAO KOKAIN, pa je BRUTALNO SILOVAO!

Vesti

UCENJIVAO JE GOLIM SLIKAMA: Pedofil devojčici DAVAO KOKAIN, pa je BRUTALNO SILOVAO!

Podeli vest

Nebojša T. iz Smedereva uhapšen je jer je u svoj kući silovao maloletnicu (15) koju je prethodno drogirao. Osumnjičenom određen jednomesečni pritvor

Smederevska policija uhapsila je u subotu Nebojšu T. (48) iz tog grada zbog sumnje da je davao kokain devojčici J. P. (15), a zatim je brutalno silovao. On je pretio maloletnici da će njenim roditeljima poslati njene eksplicitne snimke i fotografije ukoliko ne bude i dalje imala seks sa njim.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi pedofil se tereti da je od juna do avgusta ove godine u nekoliko navrata silovao maloletnu J. P.

Napio dete, pa ga seksualno zlostavljao

Jovica H. (43) iz Barajeva uhapšen je u petak zbog sumnje da je napio i silovao jedanaestogodišnju devojčicu, sa čijom je majkom bio u ljubavnoj vezi. Pedofil je sipao devojčici vino u sok, zbog čega se dete uspavalo, pa ju je odneo u krevet i obljubio.
- Jovica je mesecima bio u vezi s majkom devojčice. Majka je početkom prošle nedelje odvela ćerku i njenog mlađeg brata kod Jovice da prespavaju. Žena nije slutila ništa, jer je Jovica bio izuzetno fin prema njenoj deci - kaže naš izvor.
Kada se ona vratila kod svog dečka, devojčica joj se požalila da je boli stomak i da ju je Jovica dodirivao.
- Dete je reklo i da joj je Jovica dao da pije neki čudan sok i da se ne seća šta se desilo kada ga je popila. Majka je odvela ćerku kod ginekologa, koji je utvrdio da je ona izgubila nevinost - kaže naš sagovornik.

Snimao seks

- Nebojša T. je voleo da izlazi po kafićima i klubovima gde uglavnom dolaze tinejdžeri. On je u jednom od lokala primetio J. P. (15), ali je sa njom tek kasnije stupio u kontakt, i to preko Instagrama. Njih dvoje su nekoliko puta izašli zajedno i počeli su da se zabavljaju - navodi Informerov sagovornik i dodaje:

- Nebojša i petnaestogodišnjakinja su jednom u kući osumnjičenog imali seks, koji je Nebojša tajno snimio mobilnim telefonom. Ubrzo nakon toga maloletna J. P. je odlučila da prekine vezu jer je on mnogo stariji od nje.

Međutim, Nebojša nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je ostavila petnaestogodišnjakinja, pa je pozvao J. P. u svoju kuću kako bi pokušao da izgladi odnos sa njom.

- Maloletnica je došla, ali uprkos Nebojšinom insistiranju, nije htela da nastavi odnos sa njim. Tada je osumnjičeni pedofil izvadio kokain i ponudio ga devojčici. Ona je odbila narkotik, ali joj je Nebojša rekao da mora da uzme drogu i tada joj je pokazao njene gole slike i snimke koje je tajno zabeležio mobilnim telefonom - saznajemo od našeg izvora.

Prema rečima Informerovog sagovornika, pedofil je nakon konzumiranja droge počeo da dodiruje J. P. svuda po telu i hteo je da ponovo imaju seks.

(FOTO) NJENO SAMOUBISTVO JE SVE ŠOKIRALO! Lepa Marija je ćerka čuvenog srpskog muzičara i poznate novinarke

Tri meseca silovanja

- Međutim, devojčica je to odbila, ali ju je onda ponovo ucenio slikama, rekavši da će ih poslati njenim roditeljima i objaviti na svim društvenim mrežama ukoliko ne bude pristala na seks. Nakon toga osumnjičeni je tri meseca ucenjenu i preplašenu devojčicu svakog drugog dana silovao u svojoj kući. Nebojša ju je često fizički i psihički maltretirao - kaže on.

Kako saznajemo, J. P. je u jednom trenutku odlučila da se ubije, ali se srećom predomislila. Čitav slučaj je otkriven kada je devojčica skupila hrabrost i sve ispričala svojoj majci, koja je odmah obavestila policiju.

Policija je uhapsila Nebojšu T. zbog krivičnog dela silovanje, a na teret mu se stavlja i omogućavanje korišćenja opojnih droga. On je prvo zadržan u policiji, a nakon saslušanja u tužilaštvu, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

SUDIJA MANIJAKA VRATIO NA ULICU! Skandalozna odluka OSNOVNOG SUDA U NIŠU, perverznjak se BRANI SA SLOBODE!

 

 



 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

Hajde pišite malo "postenije" o ovakvim temama. Ove stvari se događaju svakodnevno i uvek je tu neka devojcica /nevina i naivna/ na koju je naleteo neki opasni manijak. Pišite malo o tim "naivnim" devojčicama koje uopste nisu naivne jer odrastaju u svetu gde se prostitutke prikazuju kao uspesne drustvene jedinke, upumpavanje silikona u telo i pokazivanje tog tela u svakoj prilici je drustveno prihvatljivo i poželjno a "elitna" prostitucija se propagira svaki drugi dan u nekim medijima pri čemu se pominju neke cifre koje na dnecnom nivou iznose tei do cetiri puta od onih koje zaradi profesorka fakulteta u mesec dana.

Nadja

pre 5 godina

Interesantno je kako jedan niskobudzetni tabloid ima tako bliske informacije o istrazi za zločin nad maloletnicom, koja bi trebalo da se odvija u najvecoj medijskoj tajnosti zbog zastite tog istog maloletnika. Ocigledno je da je nekom bas u interesu da ovo bude u žiži javnosti? Drugo, radi se o OPTUZENIKU a ne o OSUDJENIKU, tako da mislim da je sramota da se neko medijski osudjuje na ovaj nacin za nesto sto je tek u istrazi! Kako god, o čemu bi drugo jedan informer i mogao da piše, ko o čemu kurva o poštenju...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija