• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.11.2018

13:40

KRISTIJAN OPET TRAŽIO USLOVNI OTPUST! Odmah bi da uđe u Zadrugu, SUD ODLUČUJE U ČETVRTAK!

Vesti

KRISTIJAN OPET TRAŽIO USLOVNI OTPUST! Odmah bi da uđe u Zadrugu, SUD ODLUČUJE U ČETVRTAK!

Podeli vest

Kristijan Golubović ponovo je podneo molbu za uslovni otpust iz zatvora nakon što je izdržao dve trećine zatvorske kazne od osam godina na koju je osuđen zbog preprodaje heroina

Ovo je treća molba Golubovića kojom traži od suda uslovni otpust, pošto su mu prethodne dve odbijene u novembru prošle godine i u julu ove godine.

Sednica Višeg suda na kojoj će se odlučivati o novoj molbi zakazana je za četvrtak 22. novembar, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Puna kazna Goluboviću ističe za godinu i po dana, odnosno u aprilu 2020. godine.

Golubović je u pritvoru, koji se uračunava u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, tokom koje je učestvovao u rijaliti programima.

Nakon što je pravosnažno osuđen u novembru 2014. godine, još godinu i po dana je uspevao da odlaže izdržavanje kazne u zatvoru zbog rođenja deteta i ugovora sa rijaliti programima.

Peta molba za odlaganje izvršenja kazna je odbijena i on je otišao u zatvor u martu 2016. godine.

Golubović je poznat i kao jedan od retkih preživelih iz dokumentarnog filma "Vidimo se u čitulji" koji je snimljen početkom 90-tih godina.

Da podsetimo, Golubović je izjavio da bi posle izlaska iz zatvora vrlo rado ušao u rijaliti Zadruga. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija