• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

25.11.2018

19:11

KRAGUJEVČANI U STRAHU OD KRIMINALACA KOJI IH TERORIŠU! Upali su u kafanu počeli da maltretiraju goste, a onda im se suprostavio gazda KOJI JE NAJGORE PROŠAO!

Vesti

KRAGUJEVČANI U STRAHU OD KRIMINALACA KOJI IH TERORIŠU! Upali su u kafanu počeli da maltretiraju goste, a onda im se suprostavio gazda KOJI JE NAJGORE PROŠAO!

Podeli vest

Ovim slučajem nastavljena je serija terora kriminalnih grupa građana Kragujevca koja je posle kulminirala brutalnim kasapljenjem boksera Jovice Lešnjaka (24)

Kriminalna grupa iz naselja Aerodrom prebila je menadžera noćnog kluba "Dva goluba" D. A. (44). Prema njegovim rečima, grupa od sedam-osam huligana došla je u noćni folk klub, naručivala muziku, maltretirala goste.

- Kada sam im oko pet sati ujutru rekao da je fajront da klub do tada ima radno vreme, udarili su me flašom i napali. Onesvestio sam se od udaraca a tukli su me stolicama, pivskim flašama, nogama rukama. Nos mi je polomljen imam složenu operaciju u utorak. Glava mi je skroz isečena, imam desetak kopči, dobro je da se nisam ugušio u krvi. Ceo lokal je bio krvav, sav je demoliran - priča D. A.

Huligani su išamarali i konobaricu, a zatim polmili kasu. Policija ima imena napadača i za napad se sumnjiče N. J, A. J. i još nekoliko njih. I svedoci događaja su prijavili napadače koji nisu uhapšeni.

Prema izvoru iz policije ova kriminalna grupa je suprotstavljena ekipi iz "Volpea" a sumnjiči se takođe sa pucnjave, poslove sa drogom, reketiranja, zelenašenje...

Ovim slučajem nastavljena je serija terora kriminalnih grupa građana Kragujevca koja je posle kulminirala brutalnim kasapljenjem boksera Jovice Lešnjaka (24).

NEZAPAMĆENO ZVERSTVO U KRAGUJEVCU! Bokseru desetorica DRALI KOŽU RAZBIJENIM FLAŠAMA u noćnom klubu, GLASNA MUZIKA SAKRIVALA NJEGOVE KRIKE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Ministre policije, mani se više nasilja u porodici, i sigurnih kuća. U poslednje vreme samo o tome govoriš. Okreni se malo nasilju u državi, to je mnogo bitnije. Pozabavi se malo osobama koje imaju debeo policijski dosije, i osobama povratnicima sa robije.

KRAGUJEVCANIN

pre 5 godina

Kragujevac najmiliji, odrasoh u njemu, ali u Kragujevcu nema Kragujevcana, inace veliki domacini velikih ljudi, danas grad pretrpan drogom, pridoslice iz raznih rualnih sredina koriste gostoljubivost pravih gradjana.2003 godine politika objavljuje potadak "KRAGUJEVAC NAJBEZBENIJI GRAD SRBIJE" ja bese vrlo mlad imao sam 8 godina ni lepseg detinstva ni lepseg osecaja slobode, danas grad podeljen na naselja koja ratuju medjusobno na klanove i ostale zajebancije.Policiska uprava pec radi sa ovom bargrom, sve su to nazalost pridoslice, uzeli ste srce srcu Sumadija, neka vas je sve sramota, onda nemojte pitati zasto vam deca odlaze, zasto zaposljavate ljude iz vasih stranka!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija