• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2018

12:08

UZBUNA NA VRAČARU! Dojavljeno da je u zgradi komunalne policije postavljena bomba!

Vesti

UZBUNA NA VRAČARU! Dojavljeno da je u zgradi komunalne policije postavljena bomba!

Podeli vest

Komunalnoj policiji na Vračaru stigla je anonimna telefonska dojava da je u zgradi postavljena bomba

Kako se saznaje,  NN lice pozvalo je dežurnog komunalnog inspektora i rekao mu da je "u zgradi postavljena bomba koja će eksplodirati za 20 minuta" i na kraju razgovora dodao "Alahu Akbar".


U MUP-u je Tanjugu rečeno da je dojava bila lažna.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija