• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

02.12.2018

12:02

UPUCAO JE VLADU POPA U KAFIĆU, A ON JE RANJEN USPEO DA STIGNE I OBORI NAPADAČA! Detalji likvidacije saradnika Luke Bojovića na Vračaru

Vesti

UPUCAO JE VLADU POPA U KAFIĆU, A ON JE RANJEN USPEO DA STIGNE I OBORI NAPADAČA! Detalji likvidacije saradnika Luke Bojovića na Vračaru

Podeli vest

Vladimir Popović, zvani Vlada Pop ubijen je sinoć u jednom od beogradskih kafića na Vračaru sinoć oko 22 sata, a njega su usmrtila dvojica maskiranih napadača, koji su uleteli u lokal i potom zapucali iz „heklera“

Prvi napadač koji je ušao u kafić bio je maskiran kapom i šalom koje je nosio na glavi.

Prema najnovijim informacijama, Popović je sedeo za šankom kada su mu napadači prišli. Jedan od njih je nosio crvenu kesu iz koje je izvadio "hekler" i u žrtvu ispalio nekoliko metaka. 

On je izranjavan skočio na napadača, oborio ga na pod ispred ulaza u kafić, ali je ovaj ustao i pobegao, a Vlada je umro od više prostrelnih rana - kaže izvor. 

Policija je proglasila akciju "Vihor" i intenzivno traga za njima.

Inače, Popović, koji je bio upravnik kazina "Havana" važio je za dobrog prijatelja i saradnika Luke Bojovića. Sa žandarmom Vojislavom Kostićem (33) i Daliborom Đorićem (34) uhapšen je početkom 2017. godine zbog iznude i prebijanja Beograđanina koji je odbio da prihvati izmišljeni dug od 110.000 evra prema njima.

(VIDEO/FOTO) PUCNJAVA NA ZVEZDARI: Ubijen Vlada Pop, saradnik Luke Bojovića, POLICIJA PROGLASILA AKCIJU VIHOR!

Suđenje za ovaj slučaj je u toku, a simptomatično je i to da je okrivljene branio advokat Miša Ognjanović, koji je u julu ove godine likvidiran u blizini zgrade u kojoj je živeo.

Popović se dovodio i u vezu sa škaljarskim klanom.

Ubijeni Popović kockarnicu "Havana" držao je u prostoru u kome je nekada u hotelu „Slavija“ radila kockarnica ubijenog Branislava - Brana Šaranovića, kontroverznog crnogorskog biznismena.

Branovo ubistvo 2009. godine pokrenulo je jednu od najupečatljivijih epizoda krvne osvete u našim krajevima i rat između Slobodana Šaranovića, Branovog brata, i klana Luke Bojovića, za koji se sumnjalo da je vinovnik ubistva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laki

pre 5 godina

srbijo, poostri kontrolu ulaska u srbiju iz crne gore. oduzmi srpsko drzavljanstvo svim crnogorcima koji imaju kriminalni dosije i zabrani im ulazak u srbiju. neka se ubijaju u njihovoj drzavi.

Duca

pre 5 godina

A ko ce na Tv Heppy, kod Milomira Marica,crnogorskog zeta,posle da gostuje?

Pera

pre 5 godina

Bravo Laki, u pravu si. Mi smo nažalost najliberalnija država u Evropi, pa opet ne valjamo nikome. Hajde malo da očistimo sopstveno dvorište.

dragan

pre 5 godina

Bas steata tako dobar covek primerna bopgrafija

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija