• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

11.12.2018

14:02

ŠTO DIŽETE FRKU, SVE JE TO NORMALNO ZA NAŠE GODINE... Dečaci iz Zaječara koji su drugarice primorali na seks ŠOKIRALI SVOJIM IZJAVAMA!

Vesti

ŠTO DIŽETE FRKU, SVE JE TO NORMALNO ZA NAŠE GODINE... Dečaci iz Zaječara koji su drugarice primorali na seks ŠOKIRALI SVOJIM IZJAVAMA!

Podeli vest

Trojici dečaka iz Zaječara, starim 14, 15 i 16 godina, određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su ucenom svoje dve drugarice, stare 13 i 15 godina, primorali na seksualne odnose.

- Sudija Višeg suda u Zaječaru je na predlog Višeg javnog tužioca, odredio pritvor do 30 dana osumnjičenim dečacima. Njima su uzeti računari i mobilni telefoni i poslati za stručnjacima za Beograd da bi se otkrila prepiska sa devojčicama. Sva trojica su u svojim izjavama potvrdili da su bili intimni sa ove dve devojčice, ali su se prosto iznenadili zbog čega je to krivično delo! Kazali su "što sad dižete frku, sve je to normalno za naše godine", dodajući kako je apsolutno sve bilo na dobrovoljnoj bazi i na "obostrano uživanje i zadovoljstvo'" - saznajemo od nadležnih.

SEKS-SKANDAL U SRPSKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI! Đaci ucenili drugarice, PA IH TERALI NA GRUPNJAK!

Kako nezvanično saznajemo, organizator svega je najstariji dečak. Njemu su dve devojčice, jedna stara 15, a druga 13 godina putem društvenih mreža poslale svoje obnažene fotografije. On ih je pokazao drugoj dvojici dečaka i dogovorili su se da ucenjuju maloletnice. Od njih su tražili seksualne usluge, a ukoliko one to ne učine, pretili su da će fotografije objaviti na Fejsbuku. Nažalost, devojčice su pristale.

- Sve se dešavalo poslednjih mesec dana. Devojčica stara 15 godina imala je seksualni odnos sa dečakom starim 16 godina. Isti dečak je ucenom uspeo da prisili i devojčicu od 13 godina na oralni seks. Druga dvojica dečaka imali su oralni seks sa devojčicom starom 15 godina. Klupko je počelo da se odmotava kada su roditelji jedne devojčice prelistali njen mobilni i pronašli SMS poruke koje su ih zgrozile. Odmah su svoju ćerku pitali o čemu je reč i devojčica je kroz suze sve ispričala. Roditelji su otišli u policiju i istina je izašla na videlo - saznajemo od nadležnih.

Istraga je i dalje u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 5 godina

Na žalost, pošto je reč o maloletnicima neće uopšte biti adekvatno kažnjeni. Pod hitno treba ustanoviti JAVNU listu seksulnih predatora i pedofila, staviti ove balvce na listu i žigosati ih za ceo život. Jedino takvim rigoroznim i drastičnim merama moguće je zaustaviti ovo ludilo koje iz dana u dan postaje sve gore.

Anarhista

pre 5 godina

То су научили гледајући холивуд и једући мекдоналдс. Пропаст породице и школства. Пропаст интелигенције. Колико је само таквих. Никад из каменог доба. Како би их послао на принудни рад (заједно са родитељима) на многе године. То су будући криминалци (или политичари). Само Сила Правду Ствара. Устани Србине из Коме.

gaga

pre 5 godina

Verovatno su otac ili majka neki funkcioneri cim decaci ovako odgovaraju,znaju da imaju LEDJA

Mile lala

pre 5 godina

Џукеле ксдтрирати. Њихове родитеље казнити драстично.

Rade

pre 5 godina

Mnogi se ovde prave mnogo pametni i mnogo mudri. Kada će ako neće sada. Deca danas mnogo ranije sazrevaju, pogotovu ženska. Bolje je, da se J, nego da se D. Ono prvo je čak kažu stručnjaci i zdravo čak i za stare, a kamoli za njih mlade u punoj sazi. Ne dirajte decu gledajte svoja posla. Zaigrala se daca pa šta. Zasvrbelo ih kažu stare babe. ha ha .

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija