• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

13.12.2018

21:18

MALI SREĆKO ZOVEI MAMU I TATU! Dečaku (4) čiji su roditelji upali u bunar i poginuli, NIKO SE NE USUĐUJE DA KAŽE ISTINU!

Vesti

MALI SREĆKO ZOVEI MAMU I TATU! Dečaku (4) čiji su roditelji upali u bunar i poginuli, NIKO SE NE USUĐUJE DA KAŽE ISTINU!

Podeli vest

Dečak Srećko Anđelković (4) čiji su roditelji poginuli kada su išli da kradu kupus pa upali u bunar, nalazi se u bolnici u Kruševcu i traži od osoblja da mu kažu gde su mu mama i tata i što ga niko ne obilazi

Mali Srećko je od subote do srede više puta sa terase kuće u selu Poljna dozivao mamu i tatu, a policija ga je pronašla u porodičnom domu zgrčenog pored mačke.

Niko, pa ni mamini i tatini srodnici, koji su se odazvali na sastanak u Centru za socijalčni rad u Trsteniku, ne usuđuje se da mu bilo šta kaže, čekaju da ga psihijatri iz kruševačke bolnice na to pripreme i odluče da li će dete prisustvovati sahrani svojih roditelja, saznajemo u Kruševcu i Trsteniku.  

Direktor Centra za socijalni rad u Trsteniku Dragoljo Minić za Informer je potvrdio da se dete trenutno nalazi na pedijatriji kruševačke bolnice i da je stabilnog zdravstvenog stanja.

Foto: R.B.

Dragojlo Minić

O njemu brine više ekipa lekara, a održan je i sastanak sa srodnicima njegovih roditelja.

- Svi su se srodnici sa tatine i majčine linije, čim su čuli za stravičnu vest, odazvali na naš poziv.  Razmišljamo da brigu o detetu preuzme neko od najbližih srodnika, a druga varijanta je da se dete smesti u nekoj od hraniteljskih porodica.  O tome još nije odlučeno, jer ima i drugih prioriteta u ovom slučaju. Treba brinuti o imovini nesrećnih roditelja, nahraniti bepomoćne krave i svinje ..., da li će stoku na čuvanje prezuzeti neko od srodnika, ili da se ide na prinudno klanje - kaže naš izvor .. 

Ne zna se ni kad će biti sahrana dečakovih roditelja. Čeka se nalaz obdukcije iz Kruševca i ishod istrage iz tužilaštva. Grupa psihologa će odlučiti da li će SrećkoŠto prisustvovati sahani svojih roditelja,navodi naš izvor. 

Foto: Informer DN

Supružnici Slađana (50) i Časlav Anđelković (57), čija su tela juče nađena u bunaru u selu Stragari kod Trstenika biće sahranjeni na lokalnom groblju u Poljni, ali datum i vreme sahrane još uvek nisu poznati. U ovom slučaju, kako nam je potvrđeno, postupa Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

- Dežurni zamenik javnog tužioca VJT u Kruševcu zajedno sa pripadnicima PU Kruševac obavio je uviđaj na licu mesta - predočava nam Srdjan Živić. On je zvanično potvrdio da je Izdata naredba za spoljašnji pregled i obdukciju tela supružnika. Po izvršenoj obdukciji, nalaz i mišljenje biće naknadno dostavljeni tužilaštvu.

Rezultate obdukcije nestrpljivo čeka i bliska rodbina.

Podsetimo, Srećkovi roditelji Slađana i Časlav Anđelković pronađeni su u sredu ujutro u zapuštenom seoskom bunaru na imanju Stojana Mišića u susednom selu Stragari, nedaleko do svog automobila popred kojeg se nalazila veća gomila kupusa.

Pretpostavlja se da su ovo dvoje supružnika krali kupus, pa su sklanjajući se od nekog slučajnog prolaznika, preko noći upali u bunar i poginuli.

MISTERIJA! BRAČNI PAR NAĐEN MRTAV U BUNARU! Njihov sinčić (4) čitavu noć LUTAO SAM PO ŠUMI, UMOTAN SAMO U ĆEBENCE! 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija