• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

17.12.2018

17:05

DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA! Avion iz Gruzije prinudno sleteo u Beograd! Hitna pomoć ODMAH ODJURILA, ali je BILO KASNO!

Vesti

DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA! Avion iz Gruzije prinudno sleteo u Beograd! Hitna pomoć ODMAH ODJURILA, ali je BILO KASNO!

Podeli vest

Na Aerodrom Nikola Tesla prinudno je sleteo avion

Hitna pomoć primila je poziv da je jedan putnik bez svesti, pa su se odmah uputili na lice mesta.

Prema nezvaničnim informacijama do prinudnog sletanja je došlo nakon što je jednoj putnici pozlilo. Ona se pre sletanja žalila na jak bol u grudima. Ubrzo je izgubila svest, pa su joj u pomoć pritekli saputnici i pokušali da je reanimiraju.

U pitanju je avion kompanije Wiz Er koji je saobraćao iz Kutaisija u Gruziji za Milano. 

Hitna pomoć je odmah posumnjala na infarkt miokarda. Naši lekari su nastavili reanimaciju po sletanju aviona na Aerodrom, ali nesrećnoj ženi ipak nije bilo spasa. Žena je preminula na Aerodromu.

UKLETA ADA HUJA! Pronađeno telo mornara u Dunavu!

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija