• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.L.

12.01.2019

19:31

(FOTO) DETALJI HORORA KOD SREMSKE MITROVICE! Drugari i komšije vraćali se iz provoda, a onda je jedan izvadio nož i ubio tinejdžera!

Vesti

(FOTO) DETALJI HORORA KOD SREMSKE MITROVICE! Drugari i komšije vraćali se iz provoda, a onda je jedan izvadio nož i ubio tinejdžera!

Podeli vest

Dušan Milanović (19) iz Laćarka kod Sremske Mitrovice ubio je nožem u srce svog najboljeg druga i komšiju Veljka Vasiljevića(18) noćas oko tri sata na dečijem igralištu u naselju ‘’Bela ruža’’ u Laćarku

Na ulazu u Ulicu Slobodana Penezića Krcuna u laćaračkom naselju ‘’Bela ruža’’ danas je sve vrvelo od policije i novinarskih ekipa.

U snegu, iza žičane ograde tragovi krvi pokojnog Veljka Vasiljevića, koga je nakon kraće svađe jednim ubodom noža lišio života njegov najbolji drug Dušan Milanović.

Pored mesta zločina stoji fudbalska lopta, jer je ubijeni Veljko igrao fudbal za FK’’Radnički’’ iz Sremske Mitrovice i gore sveće, koje su ceo dan palili njegovi drugovi.

- Strašno je to šta se desilo, niko od nas ne može da dođe sebi! Bili su od detinjstva
nerazdvojni drugovi, stalno zajedno, u školu, iz škole, pa posle u grad, svuda smo ih
viđali da idu zajedno. I njihovi roditelji su dobri prijatelji, ovde žive i druže se već 20
godina. Prijatni ljudi, dobre komšije, Duletov otac je preduzetnik, Veljkov vozi kamione
u inostranstvu, čeka se njegov dolazak… Tragedija velika za obe porodice, ništa više ne
mogu da kažem -
priča jedan komšija iz Ulice Slobodana Penezića Krcuna.

Foto: Informer

Veljkovi i Dušanovi drugovi koji su danas u grupama odlazili u Veljkovu kuću na kraju ulice da izjave saučešće njegov majci i mlađem bratu pognutih glava izbegavaju novinare.

- Svašta se sad priča, te posvađali su se oko devojke, te oko nekih dugova. Izlazili smo
zajedno, sinoć nisam bio sa njima, ali sam čuo da su bili na uobičajenim mestima, u
nekoliko mitrovačkih kafića i kada su se vratili Dušan je otišao kući po nož i mobilnim,
kako sam čuo, pozvao Veljka da izađe. Šta se tačno izdešavalo, ne znam - r
ekao je jedan od Veljkovih i Dušanovih drugova.

Po pozivu meštana na lice mesta odmah je stiglo vozilo Službe hitne pomoći mitrovačkog Doma zdravlja i policija, koja je uhapsila Dušana Milanovića, kome je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden kod istražnog sudije uz krivičnu prijavu za teško ubistvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vise niko bitan

pre 5 godina

Tuga da veca nemoze biti,bol vecni u srcu i dusi,Oca Nikicu znam 30 godina al nas je zivot razdvoio na dvije strane.Neznam kako ce to prezivjeti strasno da strasnije nemoze biti.Dusanovg oca isto znam i znam da su čestita i dobra porodica greota velika..Moje iskreno saucesce ocu Nikici(šikinom)majci,bratu,stricu Nenadu,dedi Ranku i babi Savi. Jasna.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija