• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

13.01.2019

14:22

(VIDEO) MAMA, JEDVA ČEKAM DA SE VRATIM U ŠKOLU! Majka otkrila poslednje reči i neostvarenu želju malog Andrije iz Niša! POTRESNA ISPOVEST!

Vesti

(VIDEO) MAMA, JEDVA ČEKAM DA SE VRATIM U ŠKOLU! Majka otkrila poslednje reči i neostvarenu želju malog Andrije iz Niša! POTRESNA ISPOVEST!

Podeli vest

Roditelji Andrije Stanišića (15) bili su svesni da operacija koja je trebalo da mu obezbedi normalan život može da ga ubije, ali su se ipak nadali da će njihov hrabri dečak pobediti teške urođene anomalije

Andrija je bio veliki borac, tolike operacije je izdržao i hrabro je podnosio sve što ga je snašlo.

- Izgledalo je da je najzad njegovim mukama došao kraj. Sve vreme sam bila uz njega i kada se probudio bila sam presrećna. Bio je raspoložen. Dok sam ga hranila sve vreme je pričao. Najsrećniji je bio u trenutku kad sam mu pokazala sliku njegove ispravljene kičme. Kazao mi je "Ne mogu da verujem mama da sam ovo ja. Za dva meseca ću se vratiti u školu, jedva čekam". Bio je oduševljen. Nažalost, stanje mu se pogoršalo i desilo se najgore - priča Andrijina majka Mirjana.

 

 

Komentarišući navode lekara bolnice u kojoj je Andrija operisan, kaže da nema nikakvih primedbi jer je bila svesna rizika koji je nosila operacija.

- Svet to što piše ja sam dobro znala. Sinčić mi je bio slabašan, iscrpljen od svega kroz šta je prolazio od rođenja. Sve smo to znali, ali smo se ipak nadali. Zaista više ne mogu ništa da kažem - rekla je ožalošćena majka.

Nesrećni mališan prvu operaciju imao je drugog dana rođenja, kada mu je urađena hirurška intervencija na dvanaestopalačnom crevu, sledila je naredna zbog problema sa anusom kada mu je ugrađena stoma, ali ga je najviše ugrožavala skolioza kičme. Pre osam godina ugrađen mu je i inplantant u kičmu kao privremeno rešenje, s obzirom na to da je zbog smanjivanja kapaciteta grudnog koša bilo otežano disanje.

Njegova porodica se nadala da će mu spas doneti hirurška intervencija koja je koštala preko tri miliona dinara, pa su organizovane brojne humanitarne akcije da bi se skupio potreban novac, ali Andriji spasa nije bilo.

TRAGEDIJA! Preminuo dečak (15) u Tiršovoj, posle operacije u privatnoj klinici!

U ranijim razgovorima sa medijima, mališan je govorio da obožava istoriju, da voli da igra šah i da se nada da će jednog dana kada ozdravi, moći da se bavi i sportom.

ROĐENU MAJKU UBO ŠRAFCIGEROM U VRAT! Jeziv zločin u centru Beograda!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija