• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

26.01.2019

19:12

TRAGIČNA SMRT U SNEGU KOD IVANJICE! Radoš (29) izašao po drva, sumnja se da je dobio epileptični napad, pao i smrzao se!

Vesti

TRAGIČNA SMRT U SNEGU KOD IVANJICE! Radoš (29) izašao po drva, sumnja se da je dobio epileptični napad, pao i smrzao se!

Podeli vest

Telo Radoša Tomićevića iz sela Palibrčki Grob kod Ivanjice pronađeno smrznuto u snegu u noći između četvrtka i petka. Sumnja se da je mladić izašao po drva, dobio epileptični napad i onesvestio se po ledenoj zimi

Radoš Tomićević (29) iz sela Palibrčki Grob nedaleko od Ivanjice pronađen je u noći između četvrtka i petka mrtav u snegu nedaleko od svoje kuće.

Telo mladića zatekao je smrznuto u smetovima njegov stric, praktično pred kućnim pragom. Na lice mesta stigla je i ekipa Hitne pomoći, ali bilo je kasno da mu pomognu, već su samo konstatovali smrt.

Vratio se u zavičaj

Radoš je studirao u Beogradu, ali kada je ostao bez roditelja, vratio se da živi u selu kod Ivanjice

 

Za sada nisu poznati detalji tragedije, zna se samo da nije reč o ubistvu. Prema prvim rezultatima istrage, sumnja se da je Radoš patio od epilepsije i da je dobio napad kada je izašao iz kuće po drva. Šta se stvarno dogodilo, pokazaće najverovatnije obdukcija.

Živeo sa babom

Prema rečima našeg sagovornika koji je upućen u detalje ove tragedije, Radoša je pronašao stric, kome se mladić prethodno nije javljao na telefon.

Foto: informer.rs

U Ivanjici vanredna situacija

Štab za vanredne situacije u Ivanjici odlučio je da ostane na snazi vanredna situacija zbog snežnih padavina, koje će, kako je najavljeno, dostići i do pola metra visine.

Zamenik predsednika opštine Ivanjica Momčilo Mitrović rekao je da su dodatne padavine u gradu formirale pokrivač od sedam do osam centimetara, a na Javoru, Mučnju i Goliji i u svim predelima sa većom nadmorskom visinom i do 15 centimetara.
- Vanrednu situaciju nismo ukinuli jer imamo i najavu velikih snežnih padavina, odnosno crveni meteo-alarm je upaljen nad zapadnom Srbijom - istakao je Mitrović.

- Mladić je živeo sa babom u kući u zaseoku Tomićevići u selu Palibrčki Grob. Stric, koji živi u blizini, zvao ga je telefonom u četvrtak uveče, ali se ovaj nije javljao. Krenuo je da ga traži i našao ga smrznutog u snegu. Nije bilo tragova nasilja i za sada je misterija šta se zaista desilo. Pričalo se da je Radoš imao epilepsiju, pa postoji teorija da je izašao po drva ili do toaleta, da je dobio napad, pao i onesvestio se u snegu. Tako je ležao satima, dok se nije smrzao - kaže naš sagovornik.

Studirao u Beogradu

Inače, Radoš je rodom iz Ivanjice, studirao je u Beogradu, ali se posle smrti oba roditelja vratio u rodni kraj, gde je živeo sa babom.

- Radoš je jedno vreme živeo u Beogradu, planirao je da tamo završi fakultet i nastavi da živi. Međutim, studije mu nisu krenule kako je zamislio, a u međuvremenu je ostao bez roditelja, pa se vratio da živi u selu. Bio je miran i povučen, svi u kraju su se šokirali kada su čuli da su ga našli smrznutog. Nije bio problematičan, ali nije se ni previše družio sa ljudima iz sela - kaže naš sagovornik.
 

NAUČNIK NASA UPOZORAVA: Stiže nam NAJSTRAŠNIJE SMRZAVANJE u modernoj istoriji! Zemlja će biti u LEDENIM OKOVIMA, imaćemo rekordno NISKE TEMPERATURE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija