• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.01.2019

21:48

VOZAČU AUTOBUSA SMRTI PRODUŽEN PRITVOR: Istraga stravične nesreće je u toku, sledi PODIZANJE OPTUŽNICE

Vesti

VOZAČU AUTOBUSA SMRTI PRODUŽEN PRITVOR: Istraga stravične nesreće je u toku, sledi PODIZANJE OPTUŽNICE

Podeli vest

Vozaču "Niš ekspresovog" autobusa M. Z.(31), koji se sumnjiči da je 21. decembra izazvao saobraćajnu nesreću na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, u kojoj je poginulo sedam, a povređena su 32 putnika, produžen je pritvor za još 30 dana, javlja "Blic".

On se sumnjiči da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297 stav 4. za koje je predviđena kazna zatvora od jedne do osam godina zatvora.

Pokrenuta je istraga i, kako navode u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, u toku su saslušanja i sprovođenje ostalih istražnih radnji koje prethode donošenju odluke o podizanju optužnice, dodaje "Blic". 

Vozač "Niš ekspresovog" autobusa uhapšen je 31. decembra, nakon sudara voza i autobusa na pružnom prelazu u Donjem Međurovu. 

On je salušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

 

NEIZMERNA TUGA U ČAČKU! Sahranjen zverski ubijeni mladić Miloš Mileusnić (24)

 

SRUŠEN ZORANOV ALIBI! Pronađen novi dokaz u Jeleninoj kosi, PODIŽE SE TREĆA OPTUŽNICA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija