• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

07.02.2019

17:16

DEA ĐURĐEVIĆ SE PROBUDILA! Posle teške operacije izgovorila SAMO OVO!

Vesti

DEA ĐURĐEVIĆ SE PROBUDILA! Posle teške operacije izgovorila SAMO OVO!

Podeli vest

Dea Đurđević robudila se posle teške operacije u šok-sobi. Svesna je i komunicira. Prve reči koje je izgovorila bile su:

- Hvala Bogu da sam živa

Podsetimo, Dea Đurđević jutros je doživela tešku saobraćajku kod bolnice "Dr Dragiša Mišović". Zadobila je teško oštećenje ruke, kada je na nju naleteo autobus. Operacija je uspešno završena i ruka je prišivena.

KRVAV SAM I ZNOJAV, BILA JE TO POTPUNO IŠČUPANA I OPEČENA RUKA, ALI PRIŠILI SMO JE SAVRŠENO! Oglasio se dr Bumbaširević koji je uspešno OPERISAO DEU ĐURĐEVIĆ!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Na korist mladih vozača ... Ne pipaj bravu od auto vrata dok nisi pogledao retrovizor pa ogledalo na vratima.Ako otvoriš vrata a nisi pogledao ni jedno oledalo ... BACI DOZVOLU?Nisi ti za vozača!PS.Vozim pola veka bez ogrebotine a znam da anđeli čuvari ne lete brže od 120 km na sat!

Kaya

pre 5 godina

Bravo,Dea!!! Samo napred,ima Boga!!! Ljubimo te...najgore je prošlo..pozdrav iz Grcke ???????

sasa

pre 5 godina

Bravo za lekarski tim.Želim brz oporavak. Dobro je da barem neko ima taj nivo zdravstvene usluge. Nažalost svi mi " normalci " koji smo imali kontakt sa zdravstvenim sistemom Srbije, dobro znamo da ovakva intervencija nije predvidjena za nas... Običan svet ne može da uradi MR snimanje po godinu dana. Čeka zračenje, konzilijume, operacije, razne dijagnostičke procedure. Prepušteni na milost i nemilost onog iza stakla, nekog autoriteta ili običnog birokrate, zaglavljeni na listama čekanja, mi obični umiremo tiho u hodnicima bolnica, bez suza i očiju javnosti. Svako ko se upustio u avanturu lečenja neke " zahtevnije bolesti " zna koliko nepremostivih prepreka i skrivenih troškova vreba na tom putu. Putu na kome običan čovek, čovek bez odgovarajućih društvenih kontakata i bez značajnih materijalnih resursa postaje čovek bez šanse... On gubi trku sa vremenom i bolešću.... Ali molim vas...dajte nam barem šansu. Mora li čovek da bude Babić ili Dea.. Barem nas lažite da smo isti...

Prepisano

pre 5 godina

Sve si mi iz glave prepisao. Svaka ti cast. Molim da na ovakav komentar cujemo komentare sa prve tacke vrha Srbije, posto je i vrh pozeleo oporavak Dei, kao i mi. A, sta je sa nama? Ko nas j*be? Ao mozete vi ili opet neko bitniji za Srbiju, bez zvezdica da se bezobrazno izrazavate ili da navodite, dajte da barem tu budemo ravnopravni. Da vidimo, sta kaze javnost.

zozon

pre 5 godina

Želim Dei brz oporavak, ali me zanima kakvo je stanje sa ostalim povređenima u toj nesreći ili su oni lica drugog reda pošto ne rade na Pinku?

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija