• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

08.02.2019

10:55

VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE UDARIO DEU ĐURĐEVIĆ U POTPUNOM ŠOKU! Evo šta kažu Bojanove kolege, DA LI JE NESREĆA MOGLA DA BUDE IZBEGNUTA?!

Vesti

VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE UDARIO DEU ĐURĐEVIĆ U POTPUNOM ŠOKU! Evo šta kažu Bojanove kolege, DA LI JE NESREĆA MOGLA DA BUDE IZBEGNUTA?!

Podeli vest

Voditeljka Dea Đurđević u četvrtak ujutro doživela je tešku saobraćajnu nesreću na Voždovcu, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Voditeljka je pre nezgode imala lakši udes, kad je na nju naletela devojka u drugom automobilu. U trenutku kada je izašla iz automobila kako bi se nagodila oko metarijalne štete pričinjene u udesu, na nju je naleteo autobus i udario ju je. Osim što joj je otkinuo ruku, od siline udarca autobus je Deu odbacio na zid bolnice. Ona je operisana na VMA.

 Iz "Banbusa" kažu da je vozač već bio na saslušanju u policiji i da je tamo ispričao kako se sve zapravo desilo

(VIDEO) JAČI OD BOLA! Pogledajte kako je Mladen Mijatović IZVEŠTAVAO SA MESTA NESREĆE u kojoj je njegova devojka DEA TEŠKO POVREĐENA!

 Nakon nemilog događa kontaktirali smo preduzeće "Banbus" d.o.o čiji je vozač autobusa proklizao na putu i udario u Deu i tom prlikom joj od siline udarca otkinuo ruku.

Kako saznajemo, vozač autobusa Bojan Jovanović vozio je autobus kada je najednom proklizao i udario u voditeljku koja je na trotoaru pregovarala nakon lakšeg udesa. 

Iz "Banbusa"  kažu da je vozač već bio na saslušanju u policiji i da je tamo ispričao kako se sve zapravo desilo. 

- Autobus je proklizao i na nesreću udario u Deu, a u naš autobus je udario još jedan autobus i auto. To se nije moglo kontrolisati - kažu iz "Banbusa" koji za Bojana imaju samo reči hvale.

KRVAV SAM I ZNOJAV, BILA JE TO POTPUNO IŠČUPANA I OPEČENA RUKA, ALI PRIŠILI SMO JE SAVRŠENO! Oglasio se dr Bumbaširević koji je uspešno OPERISAO DEU ĐURĐEVIĆ!

- Bojan je divan mladić. Čuli smo da je veoma potresen, nismo hteli da ga dodatno zovemo i uznemiravamo možemo misliti kako mu je sada. Svi nadređeni iz našeg preduzeća su otišli na VMA ne bi li saznali kako je Dea. Poznajemo Deu žao nam je zbog svega i nadamo se da će joj spasiti ruku, ne mogu opisati kako se osećamo - rekao je Branislav Kovačević vlasnik preduzeća "Banbus" d.o.o.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Severni

pre 5 godina

Hvala vam što pišete o ostalima koji su povređeni u ovoj nesreći. Hvala što vodite brigu o njima jednako kao i o popularnim ličnostima. Time pokazujete da oni nisu građani niže rase.

Mitojle

pre 5 godina

Sta je problem u Srbiji generalno? Na svim nivoima - bahati diletantizam i totalna neodgovornost i nebriga za ljude, a neretko i za sebe. To je trend koji je naglo skocio 2012 otkad su poceli da isplivavaju bahati diletanti na drzavnim funkcijama pa nanize redom. Takodje, privatnici bi da plate ljude jevtino, a da dobiju vrhunske radnike. Ne moze bato, oces dobrog vozaca ima da platis 1500evra i tacka. Oces neiskusne i losije vozace onda mozes da prodjes i sa znatno manje, al ovo je rezultat. Dakle, sistem u Srbiji je raspali i siguran je direktan put u kolektivnu propast. Retko ako sta pretekne. Srbija vise i nije zemlja, nego teritorija na kojoj se zapatilo divljastvo svuda u svemu. Pogledajte samo novine i vesti i sve ce da vam bude jasno.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija