• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2019

13:15

(FOTO) POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ!

Vesti

(FOTO) POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ!

Podeli vest

Nemački mediji su javili da se pijani vozač zakucao u njegov automobil!

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Šaban je automobilom krenuo na aerodrom kada se dogodila nesreća.

Foto: printscreen/nw.de

I nemački mediji pisali su o saobračajnoj nesreći u kojoj je stradao Šaulić.

" Spasilačka služba dobila je poziv jutros oko 6.50 sati da se na autoputu A2 u pravu Dortmunda desio težak udes u kojem su učestvovala dva vozila", piše Westfalen-blatt.de o sobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio popularni pevač narodne muzike Šaban Šaulić.

(VIDEO) ODLAZIŠ, ODLAZIŠ, RUŠIŠ MI SVE! Ovo je poslednja pesma koju je Šaban Šaulić otpevao u nemačkom klubu neposredno pre nesreće!

 

Do 9:30 časova put je bio neprohodan, pošto su vatrogasci dva sata četvoro povređenih ljudi izvlačili iz smrskanih kola.

Vozilom nije upravljao on, već je imao vozača. Navodi se da je sa njim bio i njegov kum koji je takođe povređen. Nesreća se dogodila u okolini Bilefelda, gde je Šaban nastupao.

​Kako nemački mediji javljaju, pijani vozač automobila marke "mazda" zakucao se u njegov automobil. Iako su lekari dali sve od sebe da spasu kralja narodne muzike, nisu uspeli. 

 

POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ! Legendarni pevač stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 5 godina

Ove godine u januaru, takođe je poginula naša čuvena gitaristkinja Sabrina Vlaškalić (29) u saobraćajnoj nesreći u Groningenu u Holandiji. Nju je pregazio kamion dok je vozila biciklu. Sokiralo me što je na slican način poginuo nas Šaban Šaulić. Za Sabrinu se nije toliko znalo jer ovde klasična muzika nije popularna ali se itekako znalo u svetu muzičke a posebno gitarističke branse. Sabrina je osvojila 26 prvih nagrada i devet specijalnih na međunarodnim takmičenjima i radila je kao docent na kraljevskom konzervatorijumu u u Groningenu. Trebala je ove godine da održi koncert na gitar art festivalu u Beogradu i svi smo se radovali njenom dolasku. Ona je došla ali kako? U sanduku, isto kao što će i naš Šaban Šaulić da se vrati. Šabane bio si legenda, žao mi je mnogo, Izgubio si u život u saobraćajnoj nesreći tamo negde daleko u Nemačkoj, isto kao i naša Sabrina, tamo negde.. u Holandiji. Počivaj u miru legendo.

Akcija

pre 5 godina

Nečuveno, Merkelova odmah da podnese ostavku i uhapsiti ministra jer ne radi svoj posao ... Laka ti zemlja legendo

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija