• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

18.02.2019

15:37

MANIJAK IZ TRAMVAJA NE IDE NA ROBIJU! Maltretirao tinejdžerku u gradskom prevozu, OSUĐEN NA LEČENJE U ZDRAVSTVENOJ USTANOVI!

Vesti

MANIJAK IZ TRAMVAJA NE IDE NA ROBIJU! Maltretirao tinejdžerku u gradskom prevozu, OSUĐEN NA LEČENJE U ZDRAVSTVENOJ USTANOVI!

Podeli vest

Mihailo Isailović, manijak iz tramvaja koji je u oktobru prošle godine spopao tinejdžerku u ovom vozilu na liniji 2 u centru Beograda, osuđen je na obavezno lečenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi

Osim što je osuđen na obavezno lečenje, Isailoviću je određena i zabrana približavanja devojčici koju je napao, piše Blic.

Podsećamo, Mihailo Isailović uhapšen je 25. oktobra prošle godine nakon što se na društvenim mrežama pojavio užasan snimak na kom se jasno vidi kako muškarac prilazi tinejdžerki i počinje da je grli. Kako uplašena devojčica pokušava da ga odgurne od sebe, on postaje sve navalentniji. Priljubio se uz tinejdžerku i dodirivao je po grudima i telu dok joj je glavu bukvalno nabio u staklo.

Ono što je posebno šokantno je činjenica da odmah iza njih sedelo nekoliko putnika koji ništa nisu učinili da pomognu tinejdžerki, pa čak ni da obaveste vozača tramvaja kako bi momentalno zaustavio vozilo. Istog dana, par sati kasnije, nasrnuo je i spopadao i drugu devojku. Iako je pri hapšenju tvrdio da ima bipolarni poremećaj i da ne može da kontroliše svoje postupke, na saslušanju kod tužioca se branio ćutanjem.

MANIJAK IZ TRAMVAJA PROŽIVLJAVA PAKAO U ZATVORU! Cimer ga udario posred glave i POLOMIO MU NOS?! U upravi zatvora nemaju tu informaciju

Nakon što su saslušani svi svedoci, urađeno veštačenje njegove uračunljivosti kako bi se utvrdilo da li ima psihičke probleme, postupak je došao do suda.

Prvi osnovni sud u Beogradu presudio je Isailoviću da mora na lečenje i čuvanje u zdrastvenoj ustanovi, a određena mu je i zabrana prilaska u odnosu na žrtvu.

Kako je ranije pisano, Isailović je dolijao svega nekoliko sati pošto je snimak uznemiravanja devojčice osvanuo na društvenim mrežama, kada je iz jedne pekare u Krnjači ukrao burek.

- Isailović je posle 22 sata ušao u pekaru na Zrenjaninskom putu. Radnicu koja je bila za pultom upitao je: "Šta bi bilo da ja sad uzmem dva parčeta bureka, ne platim i odem", na šta mu je ona odgovorila da bi pozvala gazdu i policiju. Sledećeg momenta on je zgrabio iz tepsije dva parčeta bureka i istrčao iz pekare, a uznemirena radnica je odmah alarmirala policiju - kazao je sagovornik upoznat s istragom.

UŽAS U GRADSKOM PREVOZU! Manijak izvadio POLNI ORGAN u autobusu i krenuo da se TRLJA O PUTNICU! Ovoga puta NAROD SE PROBUDIO!

Iako usplahirena, radnica je pozvala policiju i gazdu koji je odmah dotrčao do radnje i u blizini našao lopova, koga je prepoznao po bureku koji je držao i jeo. Kradljivac bureka se nije opirao, već je nastavio da jede i priča sam sa sobom. Gazda pekare ga je zadržao do dolaska patrole koja drži taj rejon, iz Policijske stanice Palilula. Lopov je policajcima izgledao poznat, da bi ubrzo ustanovili da je kradljivac iz pekare u stvari manijak iz tramvaja koji je seksualno uznemiravao maloletnicu.

Isailović je, inače, već privođen još kao maloletnik, i to zbog krađa, ali u zrelom dobu nije dovođen u vezu ni sa kriminalnim poslovima niti je sumnjičen za seksualne delikte. Ipak, prema nezvaničnim informacijama, kratko vreme bio je na posmatranju u Psihijatrijskoj bolnici „Laza Lazarević".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedro

pre 5 godina

U čemu je problem? Čovek bolestan, a mnogi bi ga rado linčovali. Sramota...

Rade

pre 5 godina

Cigani, zaštićeni ko beli medvedi. Zabrana pristupa žrtvi, a za ostale devojčice ne važi. Jak sud i sudije .....

SS

pre 5 godina

NA LEČENJE,STRAŠNO.Vas gospodo podmukla treba poslati na lečenje,a i to će možda da se desi kad ovom narodu,gologuziji dozlagrdi vše zajebavanje i tucanje u zdrav mozak.

zoki

pre 5 godina

Ma u zatvor sa njim . Obradujte nas i njega . Tamo ga momci vec cekaju .

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija