• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2019

16:11

NOVA INFORMACIJA! ŠABAN SAM IZAŠAO IZ SMRSKANOG AUTA! Nemačko tužilaštvo naložilo OBDUKCIJU ZA ČETVRTAK!

Vesti

NOVA INFORMACIJA! ŠABAN SAM IZAŠAO IZ SMRSKANOG AUTA! Nemačko tužilaštvo naložilo OBDUKCIJU ZA ČETVRTAK!

Podeli vest

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova

Prema informacijama iz istrage, Šaban je posle udesa na auto-putu kod Bilefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet.

Međutim, od udarca pukla mu je srčana aorta, a usled komplikacija preminuo je u bolnici.

Posle obavljene obdukcije biće poznato više detalja.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBJAVLJEN NOVI SNIMAK ŠABANOVOG UDESA! Auto u kojem je bio pevač POTPUNO SMRSKAN! Gepek od siline udarca ZAKUCAN ZA ZADNJE SEDIŠTE!

Kako se saznaje, država će preko Ministarstva spoljnih poslova organizovati transport tela od Nemačke do Beograda.

Bilo je predviđeno da se neophodna papirologija završi do četvrtka, međutim, obdukcija je zakazana za 21. februar, tako da u ovom trenutku datum sahrane nije poznat.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Ma koji bre smrskan auto ? Da li ste vi ikada i životu videli kako izgleda smrskan auto. Pazite malo šta pišete. Na ovim slikama koje pokazujete, kabine su čitave, na obadva vozila.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija