• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

25.02.2019

12:11

OTKAZ ZA VOZAČA I KONDUKTERKU IZ "LASTINOG" AUTOBUSA! Grubo prekršili propise i UGROZILI ŽIVOTE PUTNIKA!

Vesti

OTKAZ ZA VOZAČA I KONDUKTERKU IZ "LASTINOG" AUTOBUSA! Grubo prekršili propise i UGROZILI ŽIVOTE PUTNIKA!

Podeli vest

Kondukterka Tatjana Angelov (31) vozila je "Lastin" dabldeker autobus koji saobraća na liniji Beograd - Subotica iako nema odgovarajuću vozačku dozvolu

Na Vanrednoj sednici izvršnog odbora SP Lasta a.d. Beograd uz prisustvo direktora za saobraćaj, rukovodioca međunarodnog i međumesnog saobraćaja, rukovodioca za tehničke poslove, rukovodioca unutrašnje kontrole i rukovodioca marketinga, informacionih sistema i komercijalnih poslova, doneto je sledeće saopštenje:

ČEMU OVOLIKA GALAMA, PA NISAM NIKOGA UBILA! Ovo je prva reakcija kondukterke bez vozačke dozvole koja je uhvaćena ZA VOLANOM 'LASTINOG' AUTOBUSA!

 

- Dana 24.02.2019. desio se nesvakidašnji događaj kada je vozač SP Lasta ustupio upravljanje autobusom zaposlenoj na radnom mestu konduktera, koja nije posedovala vozačku dozvolu adekvatne kategorije.

Prethodno navedeni postupci vozača autobusa i kondukterke predstavljaju grubo kršenje propisa o bezbednosti saobraćaja na putevima, bezbednosti putnika u drumskom saobraćaju kao i unutrašnjih akata, na način da navedeni postupci predstavljaju povrede radnih obaveza i discipline.

Kada su u pitanju pomenuti zaposleni, istima će biti prekinut radni odnos u najkraćem roku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djoko

pre 5 godina

Kako Darko Lazic moze da vozi 6 godina bez dozvole,ugrozavajuci zivote,voznja u pijanom i drogiranom stanju gde je ugrozio sve pa i sebe???? Njemu samo novcana kazna za te prekrsaje a treba da zaglibi u zatvor!!!! Zakon treba da je jednak za sve a ne da se izivljavate na nemocnima a najgore i najbahatije da pustate da rade sta hoce!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija