• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2019

12:03 >> 13:14

UŽAS U SEVERNOJ MITROVICI! Radnik Albanac pao sa trećeg sprata zgrade na srpsku devojčicu (12), S UNUTRAŠNJIM KRVARENJEM HITNO PREBAČENA U kbc KRAGUJEVAC!

Vesti

UŽAS U SEVERNOJ MITROVICI! Radnik Albanac pao sa trećeg sprata zgrade na srpsku devojčicu (12), S UNUTRAŠNJIM KRVARENJEM HITNO PREBAČENA U kbc KRAGUJEVAC!

Podeli vest

Stravična i neverovatna nesreća dogodila se jutros u severnom delu Kosovske Mitrovice

Na glavnom gradskom šetalištu, radnik albanske nacionalnosti pao je sa trećeg sprata zgrade koja se gradi pravo na devojčicu srpske nacionalnosti (12) koja je tu bila u prolazu. 

Povređeni muškarac i devojčica prebačeni su u Klinički centar u Kragujevcu. Njoj je dijagnostikovano unutrašnje krvarenje i u teškom je stanju. 

U teškoj nesreći radnik je pao sa visine oko dvadesetak metara, ali kako je najpre udario u istureni deo terase, njegov pad je ublažen što je za povređenu devojčicu, zapravo, bila srećna okolnost i koliko je moguće, ublažila joj teške povrede.

Ona je po prijemu u bolnicu dobro izgledala, ali posle skenera koji je urađen ustanovljeno je obilno unutrašnje krvarenje i hitno je transportuju na dalje lečenje u Kragujevac.

Nesreća se dogodila jutros u samom centru severnog dela Kosovske Mitrovice, a radnik je pao pošto je pukla platforma na kojoj je stajao dok je skidao oplatu. Devojčica je baš u tom trenutku prolazila ispod zgrade, kada su radnik i deo platforme pali na nju.

Na gradilištu četvorospratnice, gde se nesreća i dogodila, došla je policija koja da obavi uviđaj, a prolaznici su pomagali povređenima.

Radnik je skidao drvenu otplatu na trećem spratu kada je popustila platforma na kojoj je stajao i zajedno sa njom je pao sa visine od 20-ak metara. U tom trenutku prolazila je devojčica na koju je pao deo oplate. Očevici ovog događaja kažu da je prizor bio jeziv.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 5 godina

A zasto je bilo bitno da pominjete nacionalnost? Nadamo se najboljem ishodu.

aleksandarxxx

pre 5 godina

A sta je sa radnikom?E moji novinari, uozbiljite se i pocnite da radite svoj posao.

Milan

pre 5 godina

Naslov - kao da se Albanac namerno bacio na devojčicu.

Maja

pre 5 godina

Zasto se pominje u ovom tekstu nacionalnost povredjenih u nesreci? Zasto je to i kome bitno?

Ante

pre 5 godina

Jako potresno, Stegnuo mi se želudac dok čitao ovu užasnu vijest... I onda sam došao do kraja članka, i nigdje ne vidjeh što je s radnikom?! Pročitao još jednom, ne vjerujući svojim očima! Kao da je palo, šta ja znam, stablo, klavir, šta li?! Pa dobro ljudi, ako vas tako mogu nazvati, kakva je to selekcija za biti novinar Informera?! Da sjajiš od mržnje ko sunce?! Prestanite da širite tu bolest...

Ante

pre 5 godina

Vidim da je članak ispravljen, pa se izvinjavam na mom komentaru, vjerovatno je bila greška. Nisam se ni nadao da će moj komentar proći. Izvinjavam se još jednom novinaru, ako je u pitanju bio samo previd.

Tina

pre 5 godina

Samo jos da ne ispadne da je Albanac namerno se bacio na srpsko dete. Svi zivoti su vazni.

Sd

pre 5 godina

Treći sprat-20-ak metara, pa koliko su plafoni u toj zgradi, 5 metara ako ima lokal u prizemlju, alo bre kad lažete, bar da ima smisla. Baš preteraste.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija