• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer.rs

09.03.2019

14:05

PREKLAO NADU, PA JE DRŽAO U NARUČJU NA LIVADI DOK JOJ JE IZ VRATA ŠIKLJALA KRV! Komšije otkrile detalje JEZIVOG zločina u Čortanovcima!

Vesti

PREKLAO NADU, PA JE DRŽAO U NARUČJU NA LIVADI DOK JOJ JE IZ VRATA ŠIKLJALA KRV! Komšije otkrile detalje JEZIVOG zločina u Čortanovcima!

Podeli vest

Milan Trbojević (56) ubio je u porodičnoj kući u Čortanovcima svoju nevenčanu suprugu Nadu Đukić (58). Svedoci ove jezive tragedije koja se sinoć dogodila kažu da je Milan držao Nadu u naručju na livadi dok joj je iz vrata šikljala krv na sve strane

- Kada sam ušao u dvorište njihove porodične kuće, zatekao sam jeziv prizor: Milan je držao Nadu u naručju u sred livade, njoj je bio prerezan vrat, krvi je bilo na sve strane i kada je shvatio šta je uradio, samo je rekao: Brzo zovi hitnu i policiju - ovako priča mladić, svedok ove užasne tragedije.

Kako navode komšije, sve je počelo nekoliko sati pre kobnog ubistva. Nada i Milan su išli u goste kod porodičnih prijatelja kada je počela svađa među njima. Prema navodima komšija, Milan je bio okoreli alkoholičar, a na veče ubistva je, kako se kasnije ispostavilo, imao više od dva promila alkohola u krvi.

MUČKO UBISTVU U ČORTANOVCIMA! Žena pronađena ZAKLANA u porodičnoj kući, UBIO JE PIJANI, LJUBOMORNI NEVENČANI MUŽ!

 

Upravo je alkohol bio razlog njihove svađe. Milan je želeo da ide kući, a Nada nije htela sa njim u takvom stanju da sedne na motor, te je još malo ostala kod prijatelja.

Nakon nekog vremena, prijatelj koji se nalazio tu, ponudio se da Nadu odveze kući, budući da je bio mrak.

Kada su stigli u Nadinu kuću u koju se Milan nakon početka njihove veze doselio, Trbojević je zbog izrazite ljubomore koju je i ranije ispoljavao prvo nasrnuo na prijatelja. Međutim, on ga je odgurnuo i udaljio se odatle da pozove policiju.

Nada je ostala sama sa Milanom, koji je tada krenuo ka njoj. Počela je da trči ka komšijskoj kući i moli za pomoć.

Foto: Informer

Ilustracija

Počupao je tako jako da je ostala bez kose

U trenutku kad je stigla pred vrata, lupala je, ali joj niko nije otvarao. U tom momentu je, prema rečima komšija, stigao Milan i počeo da joj čupa kosu toliko jako da se i sada na telu žrtve vide delovi na glavi bez kose. Potom je uzeo nož i porezao je po vratu.

Prema kasnijem izveštaju policije i hitne pomoći, to je bilo kobno, jer je Trbojević presekao ključnu venu karotidu. Zbog toga je krv u velikim količinama lila, a ni sinoćnja kiša nije uspela da je spere, tako da su i sada na mestu zločina veliki tragovi krvi.

Kako on navodi, odmah je pozvao policiju i hitnu. U tom trenutku se vratio i prijatelj koji je Nadu dovezao kući i oni su zajedno pokušali da je unesu u kola i odvezu u bolnicu.

- Međutim, ubrzo se pojavila hitna pomoć i policija, pokušali su da je reanimiraju, ali pošto je presečena ključna vena, nije joj bilo spasa - priča ovaj mladić koji dodaje da je policija privela Milana, a u stanicu smo pošli i mladić i čovek na koga je prvo Trbojević nasrnuo.

Prema njegovim navodima na pitanja policije, Trbojević nije odgovarao - sve vreme je ćutao i nervozno trljao ruke.

Svađali se i ranije

Komšije navode da su Nada i Milan nekoliko godina u vanbračnoj zajednici. Prema nezvaničnim saznanjima iz MUP-a, Trbojević je i ranije imao dosije za nasilničko ponašanje prema prvoj supruzi, od koje se razveo i sa kojom ima dete.

- Nada i on su se stalno svađali. Od kad je on došao u kraj nismo imali mira - navode susedi i dodaju da je Trbojević radio kao nadničar, dok je Nada bila zaposlena u vrtiću kao spremačica.

Kažu i da je Nada bila fina žena sa kojom su se mnogi družili, ali od kad je on došao, susreti sa ostalima su se proredili, verovatno zbog njegove ljubomore.

Nada ima i dva sina iz ranijeg braka, ali od kad je ušla u vezu sa Trbojevićem oni su se odselili i komšije sada ne znaju šta je sa njima.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija