• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

11.03.2019

15:54 >> 16:02

STARCA ZVERSKI TUKLI DO SMRTI, HTELI DA MU OTMU NOVAC OD PRODAJE KAMIONA! Ubicama 34 godine robije!

Vesti

STARCA ZVERSKI TUKLI DO SMRTI, HTELI DA MU OTMU NOVAC OD PRODAJE KAMIONA! Ubicama 34 godine robije!

Podeli vest

Viši sud u Kruševcu osudio je Gorana Milenkovića (50) na 18, a Slavoljuba Krsmanovića (42) iz Kruševca na 16 godina zatvora za teško ubistvo Miljka Jaćimovića (73) aprila prošle godine u selu Stopanja kod Trstenika, potvrđeno je za Informer u Višem sudu u Kruševcu

Zbog ometanja istrage Slavoljubova supruga Violeta Krsmanović (45)  kažnjena je uslovno na šest meseci i na novčanu kaznu od 100.000 dinara

Sud je utvrdio da je starina Miljko Jaćimović, koji je živeio sam na svom imanju, pretučen do smrti.

Milenković i Krsmanović su na svirep i podmukao način lišili života Miljka, tako što su mu sa drvenim motkama zadali najmanje 15 udaraca po glavi i telu, nanevši mu tom prilikom teške telesne povrede od kojih je i preminuo. Starca su napali jer je ovaj prethodno prodao kamion pa su Milenković i Krsmanović želeli da mu otmu novac. 

Telo Miljka Jaćimovića naslonjeno na stolici oblivenoj krvlju pronašao je njegov komšija Zoran Živanović, koji je slučajno svratio da proveri zašto gori svetlo u Miljkovoj staroj kući.

UŽAS U VINOGRADU KOD ČEGRA! Došao da orezuje lozu, pa zatekao stravičnu scenu!

Istraga je utvrdila i da je Miljko napadnut kada je krenuo da obiđe krave, a istražioci su na mestu napada pronašli tragove krvi Slavoljuba K., koji se prilikom napada  povređen. On je posle hapšenja bio na lečenju u Beogradu.

PRETIO MI JE BATINAMA I TERAO DA GA ORALNO ZADOVOLJIM! Potresna ispovest dečaka iz sela kod Rume!

Miljko Jaćimović je u Stopanji važio za jednog od najvrednijih domaćina. Njegovo ubistvo šokiralo je meštane ovom selu, a dodatna misterija bila je i to što se neko vreme nije znalo ko je i kako usmrtio starca. 

Ipak, Milenković i Krsmanović su uhapšeni nekoliko dana nakon što je beživotno telo Miljka Jaćimovića pronađeno na imanju i to u staroj kući u kojoj je odlagao stare stvari i zimnicu.

RUTOVIĆU ČETIRI GODINE I ČETIRI MESECA ZA RANJAVANJE PECONIJA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pero

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ovakve zveri postoje. Ovim ne treba zatvor nego smrtna kazna i kazniti celu njihovu porodicu. Samo tako se mogu zaustaviti manijaci i zveri kao sto su ovi. Uzas.... jadan cica.

Vla

pre 5 godina

Malo, trebuio je dozivotna, sram vas bilo sudije, da je vaseg oca neko tako ubio pitam se kako bi ste reagovali, sramota sramota sramota

Ma

pre 5 godina

Ovde mora da se uvede smrtna kazna za ovakva nedela. Ovakva ubistva kod nas izgleda postaju masovna pojava.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija